Öt hiba, amit egy nő elkövethet az ágyban

Ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy a nő szeretné, nem biztos, hogy (csak) a partnerében van a hiba.

szex | InforMed Hírek12   InforMed | Dobos, L.

Ha nem kezdeményez

Ha egy nő kívánja a szexet, az nem jelenti, hogy rossz kislány lenne. Valaha így tanították, és sokan csak nehezen jutnak túl ezen. A testi vágy azt jelenti, hogy élő, érző emberek vagyunk. A férfiak szeretnek irányítani, de néha jól esik nekik, ha a nő veszi át az irányítást.

Ha aggódik a külseje miatt

Kit érdekel a narancsbőr? Azt a férfit, aki ott van az ágyban a kívánt nő mellett, biztosan nem. Mint ahogy a rosszul sikerült régi tetoválás, vagy a lábköröm kézkörömhöz nem illő színe sem. A vágytól fűtött partner csak a nő combjai közé szeretne bejutni – a csomagolás nem számít.

Ha azt hiszi, a férfi mindig szexelni akar

Néha ő is éppen olyan fáradt és nyűgös, mint a nő. Előfordul, hogy nincs hozzá kedve, hiszen nem egy felhúzós játék. Ha egy férfi nem akarja a szexet, az nem azt jelenti, hogy a nőt nem akarja.

Ha nem igazítja útba

Nem kell hosszas magyarázatokba bonyolódni, elég, ha a nő a férfi kezét oda irányítja, ahol jól esik az érintése. A férfiak nagyon jó néven veszik, ha egy nő őszintén közli velük, mitől gerjed be.

Ha felháborodik, amikor a férfi valami újat javasol

A változatosság az élet sója. Jó, ha a felek őszintén megbeszélik a kívánságaikat, és egyetértenek, ha valami új ötlettől van szó.

| szex
2014-11-09 05:48:22
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop