Miért találnak vonzónak egy nőt a férfiak?

Azokat a nőket találják vonzónak a férfiak, akiknek magasabb az ösztrogén nevű nemi hormon szintje, legalábbis egy tanulmány ezt állapította meg.


Ősidők óta harcolnak a nőkért a férfiak

Harc a szebbik nemért? Nem újdonság, és erről árulkodik egy őskori tömegsír is délkelet-Németországban. Durham-i kutatók genetikai bizonyítékot találtak arra vonatkozóan, hogy az i.e. 5000 körüli időkből származó 34 csontváz halálát a női társaság igénye miatt vívott törzsi háborúk okozták.


Házasság - gondok és megoldások

Szinte minden pár kapcsolatában előfordul kisebb-nagyobb, illetve rövidebb-hosszabb ideig tartó feszültség. Az alábbiakban öt olyan kiváltó okot mutatunk be, amelyek próbára tehetik a kapcsolatot, és megoldásokat is ajánlunk a problémák kezelésére.


Fájdalom szex közben férfiaknál

Ha fájdalmat érzékel szex közben, ne legyintsen, és ne is találgassa az okát, hanem keresse fel orvosát, aki majd megállapítja, hogy az alábbi leggyakoribb okok közül melyik lehet az Ön problémája.


Vágycsökkentők

Kevésbé izgatja önt vagy partnerét a szex? Veszített nemi vágyából? A libidót számos testi és lelki tényező befolyásolja, az alábbiakban összefoglaljuk a leggyakoribb vágycsökkentőket.


Hogyan kezeljük partnerünk idegesítő szokásait?

Mindnyájunknak vannak olyan rossz szokásai, amelyeket magunk nem is tartunk idegesítőnek. Más a helyzet azonban, ha együtt élünk valakivel, akinek a szokásai az idegeinkre mennek. Egy kapcsolat megsínyli az állandó piszkálódást, számonkérést, lenézést. A probléma nem a szokás maga, hanem az, hogyan kezeljük.


Miért vonzódnak a férfiak a női mellhez – egy új elmélet

A tudósok mindeddig nem adtak kielégítő magyarázatot arra, miért vannak oda a heteroszexuális férfiak a női keblekért. Az emberi evolúció azt az ősi idegi áramkört, amely eredetileg az anya-gyerek kapcsolatot volt hivatva erősíteni a szoptatás alatt, most a párok közti kapcsolat stabilizálására használja.


A sok női hormon vezet hűtlenséghez

Gyakrabban nyitnak az alkalmi kapcsolatok és kalandok felé azok a nők, akiknél magasabb az ösztradiol nevű női nemi hormon szintje. Amerikai kutatók eredményei tovább erősítik azt a feltételezést, hogy az élettani folyamatok meghatározó szerepet játszanak egy nő szexuális motivációjának és viselkedésének alakulásában.


A tudatosság minden társkereső számára fontos szereppel bír

Az ismerkedésre létrehozott weboldalak mellett ismét egyre inkább előtérbe kerülnek a társkereső ügynökségek.


A csipke időtlensége az esküvői ruha trendekben

Az esküvői ruha kínálat folyamatosan bővülő változatosságot mutat. A különböző korok stíluselemei egyre merészebb kombinációkban találkoznak és mellette töretlenül erősödik az uralma a klasszikus megjelenésű daraboknak is.


1 |
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop