A tudatosság minden társkereső számára fontos szereppel bír

Az ismerkedésre létrehozott weboldalak mellett ismét egyre inkább előtérbe kerülnek a társkereső ügynökségek.


A csipke időtlensége az esküvői ruha trendekben

Az esküvői ruha kínálat folyamatosan bővülő változatosságot mutat. A különböző korok stíluselemei egyre merészebb kombinációkban találkoznak és mellette töretlenül erősödik az uralma a klasszikus megjelenésű daraboknak is.


Terhesség szexmentesen?

A terhes nő nemi vágya a terhesség elején nagyon erős, a közepénél visszaesik, hogy aztán a terhesség utolsó harmadánál szinte megszűnjön. Miért? Az orvosok arra gyanakodnak, hogy a jelenség hátterében több húzódik meg, mint a női hormonszint változása.


Hogyan bátorítsam?

Érzi, hogy az a férfi kedveli magát. Ön is érdekesnek tartja őt. De hát akkor miért nem mer semmit sem tenni? Az autóbuszban ijedten nevetgél, az irodában elsomfordál, amikor meglátja önt. Ha bátorítani akarja, akkor nagyon óvatosan tegye! Hogy hogyan? Kiderül az alábbiakból.


Az esküvői ruha kiválasztása magában egy művészet

Az esküvői ruha lehet, hogy csak egy apróságnak tűnik (főleg a vőlegénynek), de higgyük el, hogy sokan abba a hibába estek már, hogy ezt túlságosan a szervezés végére hagyták és ezzel extra stresszt kreáltak mind saját maguk, mind a választott esküvői szalon számára.


Megpróbáltak "meggyógyítani" egy meleg férfit Kínában

Kártérítést kell fizetnie és bocsánatot kell kérnie Kínában egy kórháznak egy meleg férfitől, amiért megpróbálták "kigyógyítani" homoszexualitásából.


Mi kell a nőnek?

Azt hiszi, már mindent tud a nőkről? Igen valószínű, hogy több dologban is alapvetően téved. Ennek oka az, hogy a legtöbb férfi saját magára van utalva ebben a kérdésben.


Házasság - gondok és megoldások

Szinte minden pár kapcsolatában előfordul kisebb-nagyobb, illetve rövidebb-hosszabb ideig tartó feszültség. Az alábbiakban öt olyan kiváltó okot mutatunk be, amelyek próbára tehetik a kapcsolatot, és megoldásokat is ajánlunk a problémák kezelésére.


Hogyan éljük túl a karácsonyt?

Az év végi hatalmas várakozás, öröm és stressz bizony megviseli a párkapcsolatokat, különösen az újakat és azokat, amelyek gyenge lábakon állnak.


Kényes kérdések

A szerelem és a szex terén igen sok kényes kérdés merül fel. Sokan nem is tudják, hova fordulhatnának kíváncsiságukkal válaszért. Az ő kedvükért adunk most választ pár igen gyakori, bizonytalanságot okozó dilemmára.


1 |
hírdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop