Hogyan éljük túl a karácsonyt?

Az év végi hatalmas várakozás, öröm és stressz bizony megviseli a párkapcsolatokat, különösen az újakat és azokat, amelyek gyenge lábakon állnak.


Kényes kérdések

A szerelem és a szex terén igen sok kényes kérdés merül fel. Sokan nem is tudják, hova fordulhatnának kíváncsiságukkal válaszért. Az ő kedvükért adunk most választ pár igen gyakori, bizonytalanságot okozó dilemmára.


Kényes kérdések 2.

A szerelem és a szex terén igen sok kényes kérdés merül fel. Lássuk, mi izgathatja még fantáziánkat és mit nem merünk másoktól megkérdezni…


Lehet-e férfi és nő között igazi barátság?

Lehet-e egy férfi és egy nő csupán jó barátságban? A kérdés örök, és a válasz általában nem. Állíthatják heteroszexuális párok, hogy köztük csak barátság van, de bármikor eljöhet az a pillanat, amikor többről lesz szó. Ami barátságnak indul, gyakran végződik az ágyban.


Házasság - gondok és megoldások

Szinte minden pár kapcsolatában előfordul kisebb-nagyobb, illetve rövidebb-hosszabb ideig tartó feszültség. Az alábbiakban öt olyan kiváltó okot mutatunk be, amelyek próbára tehetik a kapcsolatot, és megoldásokat is ajánlunk a problémák kezelésére.


A szex az egészségnek (is) jót tesz

A szex már régen nem tabu téma, de viszonylag keveset foglalkoznak azzal, hogy milyen jót tesz az egészségnek.


Fogamzásgátlás és a férfiak

A férfiak egyharmadát nem érdekli, melyik fogamzásgátló módszer okoz kellemetlenséget a nőknek, az óvszer használatát viszont tízből nyolcan kényelmetlennek, sőt vágyölőnek tartják.


A sok női hormon vezet hűtlenséghez

Gyakrabban nyitnak az alkalmi kapcsolatok és kalandok felé azok a nők, akiknél magasabb az ösztradiol nevű női nemi hormon szintje. Amerikai kutatók eredményei tovább erősítik azt a feltételezést, hogy az élettani folyamatok meghatározó szerepet játszanak egy nő szexuális motivációjának és viselkedésének alakulásában.


A nő illata

Termékeny napjaikon a nők sok férfi számára különösen kellemes illatot árasztanak. Néhányan azonban kiváltképp vonzóak a női nemi hormonoknak köszönhetően –a Berni Egyetemi Kórház és Konstanz-i Egyetem kutatóinak tanulmánya a Proceedings of the Royal Society B című folyóiratban jelent meg.


A brit kormány ígéretet tett a melegeket "kigyógyító" kezelések betiltására

A brit kormány ígéretet tett a homoszexuálisokat "kigyógyító" kezelések betiltására és a melegek helyzetének javítására, miután egy országos felmérésből kiderült, hogy az LMBT-közösség tagjai közül nagyon sokan szembesülnek előítéletekkel és diszkriminációval.


1 |
data-full-width-responsive="true">
hírdetés
hírdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop