Az esküvői ruha kiválasztása magában egy művészet

Az esküvői ruha lehet, hogy csak egy apróságnak tűnik (főleg a vőlegénynek), de higgyük el, hogy sokan abba a hibába estek már, hogy ezt túlságosan a szervezés végére hagyták és ezzel extra stresszt kreáltak mind saját maguk, mind a választott esküvői szalon számára.


Megpróbáltak "meggyógyítani" egy meleg férfit Kínában

Kártérítést kell fizetnie és bocsánatot kell kérnie Kínában egy kórháznak egy meleg férfitől, amiért megpróbálták "kigyógyítani" homoszexualitásából.


Mi kell a nőnek?

Azt hiszi, már mindent tud a nőkről? Igen valószínű, hogy több dologban is alapvetően téved. Ennek oka az, hogy a legtöbb férfi saját magára van utalva ebben a kérdésben.


Házasság - gondok és megoldások

Szinte minden pár kapcsolatában előfordul kisebb-nagyobb, illetve rövidebb-hosszabb ideig tartó feszültség. Az alábbiakban öt olyan kiváltó okot mutatunk be, amelyek próbára tehetik a kapcsolatot, és megoldásokat is ajánlunk a problémák kezelésére.


Hogyan éljük túl a karácsonyt?

Az év végi hatalmas várakozás, öröm és stressz bizony megviseli a párkapcsolatokat, különösen az újakat és azokat, amelyek gyenge lábakon állnak.


Kényes kérdések

A szerelem és a szex terén igen sok kényes kérdés merül fel. Sokan nem is tudják, hova fordulhatnának kíváncsiságukkal válaszért. Az ő kedvükért adunk most választ pár igen gyakori, bizonytalanságot okozó dilemmára.


Kényes kérdések 2.

A szerelem és a szex terén igen sok kényes kérdés merül fel. Lássuk, mi izgathatja még fantáziánkat és mit nem merünk másoktól megkérdezni…


Lehet-e férfi és nő között igazi barátság?

Lehet-e egy férfi és egy nő csupán jó barátságban? A kérdés örök, és a válasz általában nem. Állíthatják heteroszexuális párok, hogy köztük csak barátság van, de bármikor eljöhet az a pillanat, amikor többről lesz szó. Ami barátságnak indul, gyakran végződik az ágyban.


A szex az egészségnek (is) jót tesz

A szex már régen nem tabu téma, de viszonylag keveset foglalkoznak azzal, hogy milyen jót tesz az egészségnek.


Fogamzásgátlás és a férfiak

A férfiak egyharmadát nem érdekli, melyik fogamzásgátló módszer okoz kellemetlenséget a nőknek, az óvszer használatát viszont tízből nyolcan kényelmetlennek, sőt vágyölőnek tartják.


1 |
hírdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop