Tíz tipp fáradtság ellen

Mintha járvány lenne az örökös fáradtság és az energia hiánya, különösen nőknél, akik általában két végén égetik a gyertyát. Az alábbiakban néhány jó tanácsot adunk közre fáradtság ellen.

Természetes szerek álmatlanság ellen

A gyógyteák, tinktúrák segíthetnek az álmatlanság ellen, de először beszélje meg orvosával. Még a természetes altatók is okozhatnak mellékhatásokat, vagy megzavarhatják a többi gyógyszer működését, és nem ellenőrzik biztonságukat vagy minőségét. Feltétlen ajánljuk, hogy pontosan tudja, mit használ.


Stílusos és divatos megjelenés otthon – mutatunk pár ötletet

Ki mondta azt, hogy otthon nincs jelentősége a stílusosságnak? Bárki is volt, tévedett. Erre a női mamusz a legjobb példa. Kényelmes, minden benne töltött perc ajándék, egyúttal a trendisége megkérdőjelezhetetlen.


12 koffeinmentes tipp álmosság ellen

Egyre többen vagyunk, akik egyre kevesebbet alszunk, és ha a munkahelyen ránktör az álmosság, kézenfekvő, hogy iszunk egy kávét vagy egy energiaitalt. A koffeinfogyasztás azonban beindítja az ördögi kört, nem tudunk elaludni, és másnap ismét csak kialvatlansággal küszködünk.


A délutáni alvás javítja a memóriát

Alváskutatók kísérlettel igazolták, hogy annak, aki napközben alszik, ébredés után élénkebb a memóriája.


Melyik számunkra a tökéletes párna?

A matrac választáson kívül az is nagyon fontos, hogy milyen párnát választunk, hiszen nagyban befolyásolja alvásunk minőségét. A nyak és a fej alátámasztása ugyanannyira lényeges, mint a gerincünké. Cikkünkben bemutatjuk, hogy melyik párnák biztosítják a megfelelő pihenést számunkra, és hogy miért érdemes a tollpárna mellett dönteni!


Spóroljon a Kaufino segítségével: akciós újságok és szórólapok egy helyen

A Kaufino internetes weboldal segítségével az összes akciós újság könnyedén, pár kattintással áttekinthető. Így a a Kaufino projektnek köszönhetően a vásárlás szórakoztató is lehet. Tekintse meg az összes szórólapot egy helyen és tervezze meg a családi nagybevásárlást.


Hogyan lazítsunk barátainkkal a kemény munka után?

A munka a legtöbb ember idejének és energiájának jelentős részét felemészti. Van, aki pirkadattól alkonyatig meg sem áll, mégis fontos, hogy megengedjünk magunknak némi kikapcsolódást. Ha nem tartunk szünetet, akkor hamar kiéghetünk és akár meg is betegedhetünk.


Indul a nyár, indul az élet: tippek a visszatérésre

Az utóbbi tél nagyon hosszú volt. Bizonyos értelemben már tavaly szeptember 1-jén elindult, amikor lezárták az ország határait, de még inkább november elején, amikor a korlátozásokat bevezették.


Ebéd után ébren maradni

Ismerősnek hangzik? Végigdolgozza teljes gőzzel a délelőttöt, egy gyors ebéd (vagy csak néhány falat az irodában), és máris vissza a munkához. Délután kettőkor pedig már lecsukódik a szeme, és legszívesebben aludna egyet. Hogyan kerülhetjük el ezt a helyzetet?


1 |
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop