Konyhabútor trendek, amikre nem tudsz nemet mondani

A konyhaszekrény trendek minden évben változnak egy kicsit, és a tendencia azt mutatja, hogy a konyha egyre inkább lesz a ház középpontja.

| InforMed Hírek19   InforMed | Sándor, K.

Az otthoni élet és a lakás dinamikája megváltozott, hiszen egyre fontosabbá vált az otthon együtt töltött idő. Ezért lett a konyha a ház egyik központja. Nézzünk néhány most trendi konyhaszekrényt és hogy melyik miért lehet a jó választás!

Praktikusság mindenekelőtt

Az egyik legfontosabb szempont a modern konyhák esetében a praktikusság. Nem csak azért, mert a kis lakások esetében minden apró helyet ki kell használnunk, de azért is, mert egyre több konyhai eszközt használunk az otthoni főzésekhez, így több helyre van szükségünk. A praktikusság persze nem jelenti azt, hogy a stílusosságra nemet kell mondanunk, ezért nagyon trendi például vitrin polcokat kivilágítani, így egyszerre lesz praktikusan zárt a polc, és a világítást is könnyen beépíthetjük a szekrénybe.

Egy másik trendi berendezési praktika, hogy a konyha minden részét beépítjük, praktikus és ötletes darabokkal. Például a sarokszekrényt kifordítható sarokfiókkal tesszük még elérhetőbbé, vagy a legkeskenyebb résekbe is egyedi fiókot helyezünk, így a konyha minden egyes szegletét ki tudjuk használni. Az egységesség érdekében pedig a mosogatógép vagy hűtő elejét is beburkolhatjuk a konyhaszekrénnyel egyező anyaggal, így teljes lesz az összhang.

Színek és a legmenőbb anyagok

Az anyagok és színek választásával könnyedén feldobhatjuk az amúgy egyszerű konyhaszekrényt. Választhatunk például merész színeket, mint a menta zöld vagy az arany, így igazán luxus kinézetű konyhát kaphatunk. A legtrendibb anyagok például a kő és a márvány, de mivel ezek rendkívül drágák, gyakran választhatunk márvány vagy kő hatású konyhapultot, így nem kell lemondanunk a trendi anyagokról.

Továbbra is hódít a fehér, vintage vagy country hatású, hagyományos konyhaszekrény, világosbarna pulttal. Ezzel tényleg nem lőhetünk mellé, hiszen mindig kényelmes és hangulatos lesz tőle az otthonunk, ráadásul könnyedén megbolondíthatjuk egy-két merészebb kiegészítővel.

| konyhabútor
2021-04-29 17:27:01
hírdetés
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop