Rövid ujjú trikó és a tipikus nyári stílus

Mit érdemes választani és mivel állítsuk össze a különböző ruhadarabokat, hogy mindenhez illeszkedjen? A lenti cikkben, találsz néhány útmutatót, és segítséget, hogyan állítsd össze a divatos, trendi, divatját nem múló pólót, más ruhadarabokkal. Ellenőrizd már most és ne várj a ruhacserével, nehogy meglepjen téged a nyár!

| InforMed Hírek29   InforMed | Sándor, K.

Kép. Unsplash.com

Férfi rövid ujjú póló - honnan származnak?

A pólók gyártása 1926-os évre tehető Jena Reno Lacoste teniszbajnok által, aki a "Le Crocodile" becenevet viselte. A projekt, válasz volt arra, hogy akkor nagyon sok kényelmetlen és nem praktikus sportruházat keletkezett – ing, nyakkendő és flanel nadrág. Éppen, akkor először lépett fel a US Openen, ebben a pólóban. Éppen ezért, innen származnak, a leginkább híres pólók krokodil emblémával, ami nagy sikernek örvendett és nagyon sok követője, illetve rajongója van világszerte.

 Pamut, szellőző, galléros póló három gombbal, kigombolható, áttörés volt a sport világában, ugyanakkor idővel már a mindennapjaink részévé vált, mint a női, mind pedig a férfi ruhatárban. Nagyszerűen beírta magát a trendekbe, és elismert lett a klasszikus, sportos elegancia terén.

Rövid ujjú póló: fekete, vagy színes? Mivel hordjuk?

Amikor, az első napsugarakkal, már érezzük a közelgő melegebb hónapokat, és a gondolataink pedig már a vakációra és a nyaralásra összpontosítunk, ez egy jel, hogy érdemes azon elgondolkodni, hogy lecseréljük a téli ruhatárunkat, nyárira. Ne engedd meg, hogy meglepjen téged a változó időjárás, készülj fel: divatos, nyári stilizációkra.

A rövid ujjú póló kiválóan be fog válni, a forró nyári napokon, minden alkalomkor, még a hivatalosabb alkalmakkor is, bátran helyettesítheted, egy elegáns inggel. Hordhatod őket akár a mindennapokban: munkahelyedre, az iskolába, vagy találkozókor az ismerősökkel, de a fontosabb alkalmakkor, például üzleti találkozókon, születésnapi összejövetelkor, randevún is megállja a helyét. A póló klasszikus, tónusos színekben, olyan, mint fekete, gránát, vagy fehér, ezeket válaszd, az esti eseményekre és állítsd össze öltönnyel. Viszont a színes verziók be fognak válni a kevésbé hivatalosabb eseményeken.

Olcsó férfi rövid ujjú póló - hozzál létre egy divatos stilizációt, jó áron

Ahhoz, hogy létrehozzál, egy divatos és kényelmes stilizációt, nem kell egyáltalán sokat költened. Az Ozonee.hu oldalon találsz, időtálló fazonú termékeket, kiváló árakon: https://ozonee.hu/ferfi-galleros-polok/. Férfi rövid ujjú póló, kiválóan be fog válni, a már korábban említett öltönnyel és vászon chinosokkal. A sötét pólót választva a hozzávaló öltönnel, állítsd össze bézs nadrággal, hogy rövidítsd a kontrasztot és fordítva - sötét nadrágot választva, világosítsd fel az öltözékedet, világos színű pólóval. Ahhoz, hogy több stilizációt adjál hozzá az eleganciádhoz, az egészhez válaszd a mokaszinokat, ami nyáron ideális lesz

Ha jobban kedveled a nem hivatalos, sportos összeállítást, választ a mintás pólót - például pontokban, csíkozásban vagy tengeri horgonyban. Ehhez, válasszál farmernadrágot, egyszerű lábszárral világoskék, vagy gránát színben és állítsd össze sportcipővel, továbbá baseball sapkával. A hűvösebb napokra vagy estékre, válaszd a stilizációkhoz a bomberdzsekit.

| póló, trikó
2023-02-19 15:24:36
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop