Hirdetés

Stílusos és divatos megjelenés otthon – mutatunk pár ötletet

Ki mondta azt, hogy otthon nincs jelentősége a stílusosságnak? Bárki is volt, tévedett. Erre a női mamusz a legjobb példa. Kényelmes, minden benne töltött perc ajándék, egyúttal a trendisége megkérdőjelezhetetlen.

divat, női mamusz |

InforMed Hírek20   InforMed | Sándor, K.

Kép: Hirdető

Akkor most otthon sincsen lazítás?

Mindenekelőtt célszerű egy félreértést tisztázni. Sokan valamiért azt gondolják, hogy a divatosság egyet jelent a kényelmetlenséggel. Vagy úgy is fogalmazhatnánk, hogy nincsen trendi megjelenés valamilyen mértékű feszengés nélkül. Sokan egészen sok mindent hajlandóak eltűrni, például a stílusosság oltárán feláldozhatónak tartják a komfortosságot. Pedig ez az egész elgondolás úgy őrület, ahogy van.

A trendiség nem olyasvalami, ami egy merev páncél, ami bár mindenhol tör és kényelmetlen, de muszáj felölteni, mert van, aki ezt mondta. Dehogy! A divat sokkal inkább olyan, mint egy lágyan testhez simuló selyemsál, ami úgy alakítható, ahogy az személyesen kényelmes és aszerint formálható, ami egyénileg ideális. Nincsenek kötöttségek, legfeljebb csak iránymutatások és jótanácsok.

Na, miután ezt tisztáztuk, akkor nyomban érthetővé válik, hogy az otthon töltött idő épp úgy felruházható kellemmel, mint a külvilág felé mutatott megjelenés. Mert alapvetően a lényegben nincsen különbség. S hogy honnan fakad az esszencia? Természetesen belülről.

Kényelem vagy esztétikum?

El is érkeztünk a lényeghez. Nincs ilyen dilemma, ahol dönteni kellene a komfortosság és a szépség között. Miért is kellene? Hiszen akkor pont a komplexitás élménye veszne el. Szó sincsen ilyesféle döntéshozatalról.

A CCC széles választéka erre a legjobb példa. Számtalan otthonra szánt házi papucs, mamusz elérhető, melyek esetében a komfortosság pontosan ugyanannyira evidencia, mint a stílusosság. Úgyhogy mostantól még a láblógatás is megoldható divatosan! Azért ez nem semmi, igaz?

Melyek a legkedveltebb fazonok?

A női mamusz kétségtelenül viszi a prímet. Pihe-puha, meleg, szinte kényezteti a lábakat, ezért aztán nem meglepő, hogy olyan sokan keresik, kutatják. A lényeg egyébként a lábformához igazodó fazon. Előfordulhat, hogy a lábak stabilabb megtámasztást igényelnek, ekkor a keményebb talppal rendelkező papucsok azok, amik ideálisak lehetnek, mégpedig hosszú távon. Az egyéni preferenciákat mindenképpen célszerű számításba venni. És kényesebb helyzetben a próba is kifizetődő taktika. A CCC üzletei országszerte felkereshetőek, tehát a tapasztalatszerzés nem okozhat problémát.

Meddig tart az otthoni divatosság?

A kérdés több oldalról is megközelíthető. Maga a trendiség például a mamusz esetében halhatatlan, hiszen ez a modell már évtizedek óta a kedvencek között szerepel, megingathatatlanul. Ami pedig a tartósságot illeti, nos, ez is lényeges szempont, ami a minőség egyik ismertetőjegye is. A CCC online felületén kizárólag olyan lábbelik vásárolhatóak meg, amiket még az otthoni téblábolás során sem lehet csak úgy széttaposni. A helytállás ráadásként azt is jelenti, hogy az ellenállóság éveken át borítékolható. Hiszen az otthoni komfort, jó érzés és divatos megjelenés nem szenvedhet csorbát.

divat, női mamusz

2022-11-22 11:35:57

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop