Hirdetés

Elítélték a cementtel és ragasztóval dolgozó "plasztikai sebészt"

Egy év börtönre ítélték azt a magát plasztikai sebésznek kiadó nőt, aki egyebek között cementtel és ragasztóanyaggal kezelte pácienseit az Egyesült Államokban.

esztétikai sebészet, plasztikai sebészet, bulvár |

MTI Hírek10

Az eredetileg férfiként született és nemváltoztatáson átesett Oneal Ron Morrist törvénytelen tevékenykedéssel vádolták Floridában, az úgynevezett jogi egyezség során pedig bűnösnek vallotta magát. Az egyik páciense halála miatti másik pere jelenleg is tart.

A 32 éves nő egyik páciensének cementet és egyéb anyagokat fecskendezett a tomporába - az eltorzult testű nő képe bejárta az országot. A nyomozás során egyelőre nem derült ki pontosan, milyen anyagokat vetett be még az álorvos.

A hatóságok akkor figyeltek fel Morrisra, amikor 2010 májusában egy páciensét tüdőgyulladással, feldagadt üleppel és számos más problémával kórházba vitték. Az orvosok szerint a nőt cementtel, gumitömítővel, kőolajjal és ragasztóanyaggal kezelték. Elmondása szerint 700 dollárt (mintegy 150 ezer forintot) fizetett a kezelésért.

A rendőrség sokáig nem találta az álorvost, bejelentett címe ugyanis egy raktárhoz vezetett. Egy sor pácienst kezelt, többnyire hozzá hasonló transzszexuálisokat. Nem volt saját praxisa, így házhoz ment, vagy hotelszobában végezte el a kezeléseket. Morris nyilvánosságra hozott fotóján egyértelműen látszik, hogy a nő magán is alkalmazta módszereit.

Amikor a rendőrség közzétette a pórul járt nő fotóit, emberek százai jelentkeztek.
esztétikai sebészet, plasztikai sebészet, bulvár

2013-10-28 07:38:46

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop