Esztétikai sebészet: mit kell tudni műtét előtt?

Sok helyen találkozunk már a kozmetikai sebészet eredményeivel. Tényleg évtizedeket lehet „lefaragni”? Néha igen. Nagy eredmények érhetők el a plasztikai sebészet módszereivel, de természetesen kockázatokkal is számolni kell.

Mellimplantátumokat hívtak vissza

Visszahívott a Cereplas nevű francia cég több, általa gyártott mellimplantátumot - írja a Magyar Nemzet hétfői száma az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatalra (EEKH) hivatkozva.


A ráncokat kisimító botox gyengíti a kéz érintésére adott agyi választ

Az arc ráncainak kisimítására adott botoxinjekció gyengíti a kéz érintésére adott agyi választ - derült egy kis létszámú svájci kutatásból.


Elítélték a cementtel és ragasztóval dolgozó "plasztikai sebészt"

Egy év börtönre ítélték azt a magát plasztikai sebésznek kiadó nőt, aki egyebek között cementtel és ragasztóanyaggal kezelte pácienseit az Egyesült Államokban.


Marilyn Monroe plasztikai műtétjét bizonyító dokumentumok kerülnek kalapács alá

Orvosi feljegyzések, amelyek Marilyn Monroe plasztikai műtétjére utalnak, továbbá a hollywoodi filmcsillag néhány röntgenfelvétele kerül kalapács alá novemberben Kaliforniában.


Egyre több amerikai kér állimplantátumot

Az áll formáját jellegzetesebbé tévő kozmetikai műtét népszerűsége növekedett tavaly a legnagyobb arányban férfiaknál és nőknél is - közölték jelentésükben az amerikai plasztikai sebészek.


Betiltanák a szépészeti beavatkozásokat a fiatalkorúak számára Németországban

Megtiltanák két német kormánypárt egészségügyi szakpolitikusai, hogy orvosi szempontból nem indokolt szépészeti beavatkozásokat végezzenek fiatalkorúakon - olvasható egy, csütörtökön a dpa német hírügynökség birtokába került tervezetben.


Az orrműtét fiatalabbnak láttat

Átlagosan másfél évvel fiatalabbnak látszanak az orrműtéten átesett páciensek, noha ennek a plasztikai beavatkozásnak nem a fiatalítás az elsődleges célja - idézte amerikai szakemberek tanulmányát a HealthDay című ismeretterjesztő portál (www.healthday.com).


"Üzemanyag-adalékot" használtak a PIP-mellimplantátumban

A francia mellimplantátumokat gyártó PIP cég bevizsgálatlan üzemanyag-adalékot használt fel a mára betiltott, világméretű riadalmat kiváltott szilikonbetétekben - közölte hétfőn a francia RTL rádióállomás.


Engedély nélküli gélt használt a mellimplantátumok gyártója

Ügyvédje közvetítésével elismerte kedden a szakadásveszélyes mellimplantátumokat gyártó francia cég alapítója, hogy engedély nélküli, ám nem toxikus szilikongélt használt.


Élethosszig tartó törődést igényel a mellimplantátum

Az interneten és a női magazinokban egymást érik a mellnagyobbító plasztikai műtétre bíztató hirdetések, a szakértők és orvosok azonban még mindig nincsenek egységes véleményen azzal kapcsolatban, hogy mennyi ideig tart egy implantátum és melyek a lehetséges kockázatai.


2 |
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop