Esztétikai sebészet: mit kell tudni műtét előtt?

Sok helyen találkozunk már a kozmetikai sebészet eredményeivel. Tényleg évtizedeket lehet „lefaragni”? Néha igen. Nagy eredmények érhetők el a plasztikai sebészet módszereivel, de természetesen kockázatokkal is számolni kell.

Bizonytalanság plasztikai műtét előtt: ezek segíthetnek a döntésben

Akár esztétikai, akár a testünket érintő egészségügyi problémával állunk szemben, sok esetben merülhet fel a plasztikai műtét, mint megoldás. Kés alá feküdni azonban nem kis döntés, hiszen a beavatkozások többsége végleges.


Mit kell tudni a mellnagyobbító műtétekről?

Hetente olvashatunk valamelyik híresség mellnagyobbító műtétjéről, nem csoda hát, hogy ez lett a leggyakoribb plasztikai műtét a nők körében.


Zsírleszívás

A zsírleszívás műtéte speciális plasztikai sebészeti beavatkozás, melyet ennek ellenére sokan és sokféleképpen végeznek, ennél fogva a páciensek többsége nagyon különböző és nem mindig szakszerű ismeretekkel, néha tévhitekkel rendelkezik.


Esztétikai sebészeti műtét előtt fontos az alapos felvilágosítás

A plasztikai műtéten átesettek közel 40 százaléka mondta, hogy alaposabban kellett volna informálódnia a kockázatokról és szövődményekről, mielőtt kés alá feküdt, tudhatjuk meg egy nemrégiben készült felmérésből.


Arcfelvarrás, ráncplasztika.

Sokakat érdeklő, különösen a hölgyeket foglalkoztató probléma: hogyan lehet a korral jelentkező ráncokat eltüntetni?


A szépségért szenvedni kell?

Egy olyan kultúrában, amely az ifjúságot dicsőíti, nehéz elfogadni egy újabb ránc megjelenését, vagy valami más apróságot, amit ront az arcbőr „tökéletességén”. Így aztán sokan orvoshoz fordulnak, hogy simítsa ki az idő múlásától tanúskodó ráncait, szüntesse meg az egyenetlenségeket vagy a bőr korral járó elszíneződését.


Az arcplasztika műtéteiről

A köznyelv és a hagyomány "arcplasztika" műtéten olyan beavatkozást ért, amely nem más, mint az arc bőrének meghúzásával és megfeszítésével végzett, ma már nyugodtan mondhatjuk, muzeális módszer. Ennek az eljárásnak két előnye van: könnyű elvégezni és hamar visszanyeri szalonképességét a páciens.


Milyen plasztikai műtéteket támogat a TB?

A társadalombiztosítással támogatott plasztikai sebészeti beavatkozások körül számos tévhit, félinformáció kering, ezért érdemes tisztázni, hogy milyen alapon és milyen műtéteket finanszíroz a NEAK (Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő).


Esztétikai sebészet: mit kell tudni műtét előtt?

Sok helyen találkozunk már a kozmetikai sebészet eredményeivel. Tényleg évtizedeket lehet „lefaragni”? Néha igen. Nagy eredmények érhetők el a plasztikai sebészet módszereivel, de természetesen kockázatokkal is számolni kell.


A ráncok kezelése

Mielőtt áttekintenénk a ráncok kezelését, néhány dolgot el kell mondani róluk. Többféle ráncot lehet megkülönböztetni.


1 |
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop