A munkahelyi stressz ártalmai

Közvetlen biológiai hatással van szervezetünkre és növeli a szívbetegség kockázatát a stresszes munkahely.

Mi kell a férfiak jó közérzetéhez?

2023. 11. 18

Íme, néhány olyan időtöltés, amelytől a férfiak megelégedettek és jó a közérzetük. A lista korántsem teljes.

A stressz hat különös jele

2023. 11. 18

A stressz számtalan formában jelenhet meg, vannak köztük egészen szokatlanok is. Figyeljünk oda minden hirtelen bekövetkezett testi változásra!

Az önbecsülés hiánya okozta bonyodalmak

2023. 10. 30

Több vizsgálat is bizonyítja, hogy az önbecsülés alacsony szintje számos problémát okoz, ami káros hatással lehet a külső megjelenésünkre épp úgy, mint párkapcsolatunkra vagy az életpályánkra.

Mit jeleznek az álmok, és hogyan lehet irányítani?

2023. 09. 30

Mindenki többször is álmodik minden éjjel, mégis, meglehetősen keveset tudunk az álmokról. Honnan jönnek? Mit jelentenek? Tudjuk-e az álmokat irányítani és értelmezni? Ismerjen meg néhány érdekes tényt!

A pénzügyi válság hatása az egészségre

2023. 06. 12

Az emberek szoronganak, főleg a nyugdíjasok, akik részvényekben és bankban tartják a pénzüket. Ha valaki szorong, az kihat egész családjára is. Házastársak összevesznek, és ebből a gyerekek sem maradnak ki.

40 felett válság vagy fordulat

2023. 03. 06

Életünk első, felívelő korszaka után delelőre érünk. Erről a pontról előre és hátra is tekintünk. Számba vesszük, mit értünk el, hol tartunk, és azt is, ami még előttünk van. Sok-sok élettapasztalat birtokában kezd a dolgok jelentősége megváltozni. Belátjuk, hogy a külső dolgok csak viszonylagos boldogságot adhatnak, bár ezek rendezettsége a nyugalom és a biztonság alapvető feltételei.

Nem túl szigorú?

2023. 03. 06

A legtöbb nőnek ismerős a helyzet! Éjt nappallá téve dolgozik, robotol, a családjáról is gondoskodik, mégis mindig elégedetlen önmagával. A szakértők ezt tipikus női dolognak - önostorozási szindrómának nevezik. De miként is alakul ki? Erre a kérdésre és még arra is választ kaphat cikkünkből, hogy Ön is a veszélyeztetettek közé tartozik-e, illetve hogy hogyan kerülhető el ez a baj.

Unalom és túlhajszoltság

2023. 02. 03

A két véglet: amikor is az ember nem találja fel magát, rendelkezésre álló szabadidejét képtelen tartalmasan kitölteni -, és amikor nincs megállása, képtelen időt szakítani a pihenésre, kikapcsolódásra, lazításra.

Mobbing: lelki erőszak, zaklatás

2023. 02. 03

Lelki erőszaknak nevezzük az egy vagy több célszeméllyel szembeni negatív, megfélemlítő, zsarnokoskodó magatartás ismétlődő mintáját.

Óh jaj, jön a karácsony!

2022. 12. 23

A stressz a legtöbb ember számára ugyanúgy hozzátartozik a karácsonyi ünnepekhez, mint a családi összejövetelek és a finom ennivaló.

1 |
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop