Megnyílt a világ első repülőtéri jógaterme San Franciscóban

Megnyílt a világ első repülőtéri jógaterme San Franciscóban.

utazás, stressz, joga | MTI Hírek 2012 ;9
A város nemzetközi repülőterének illetékesei szerint a hangulatos fényekkel és nyugtató kék falakkal ellátott terem valódi kikapcsolódási, illetve lazítási lehetőséget kínál az utasoknak a hosszú repülőutakat megelőzően. "Úgy tudjuk, hogy ez a világ első jógaterme, amely repülőtéren működik" - mondta Michael C. McCarron, a repülőtér szóvivője.

Tájékoztatása szerint a közelmúltban felújított 2-es terminálban található helyiség kialakítása az egyik utas ötlete volt. A 14 négyzetméteres teremben helyet kapott egy lebegő fal is, amely az "eleven szellemet és felvilágosult elmét" szimbolizálja.

A nemrég felavatott helyiség máris nagy népszerűségnek örvend az utasok körében, akik közül sokan a saját jógamatracukkal felszerelkezve lazítanak a felszállás előtt.

A teremben - amelyet csak a jeggyel rendelkező utasok használhatnak - egyelőre nincsen jógaoktatás.

Az elmúlt években a repülőterek számos újítást vezettek be az utasok nagyobb kényelme érdekében, akik ma már éttermekben, üzletekben, masszázs szalonokban, manikűrösnél vagy akár vegytisztítóban is eltölthetik a repülőtéri várakozási időt.
| utazás, stressz, jóga
2012-02-07 08:12:19
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop