Min segít a jóga?

2023. 10. 05

A jóga a legjobb bizonyíték arra, hogy a lélek gyógyíthatja a testet. Ha az alábbi bántalmak valamelyikében szenved, érdemes kipróbálnia a jógát.

Ezek a nyárral tökéletesen kompatibilis sportok

2023. 08. 22

A nyári sportok azok a sportágak, amelyeket leggyakrabban a nyári hónapokhoz kötünk, bár néhányat megfelelő körülmények között, akár egész évben szabadon űzhetünk. Nyáron a szabadtéri tevékenységek örömet okoznak és erősítik a testet. Nyilván rengeteg sportág van, és sok kompatibilis a nyárral, de vajon melyek azok, amelyektől valóban kifejezetten csak a napos időszakra asszociálunk? Nézzük!

Hogyan változtatja meg a Suunto Vertical a sportórák technológiának az arculatát?

2023. 07. 31

A Suunto Vertical egy új, fejlett, GPS-szel ellátott sportórákból álló sorozat, amely figyelemre méltó pontosságot kínál a magasság és a szintkülönbség mérésében. Ideális választás az olyan hegyi tevékenységek rajongói számára, mint a futás, a síelés és a hegymászás. A Suunto Vertical karórák ötvözik a modern dizájnt, a funkcionalitást és a tartósságot. Ebben a cikkben közelebbről megnézzük ezt az innovatív sorozatot és annak fő előnyeit.

Egészségesebb életmódra váltanál? Így segíthet a zene!

2023. 06. 28

Az egészségünk érdekében fontos, hogy egészséges életmódot folytassunk, ehhez pedig tökéletes eszköz lehet a zene. Vajon hogyan segíthet neked? Lássuk.

Tévhitek a testedzéssel kapcsolatban

2023. 06. 05

Ideje eloszlatni jó néhány, a testmozgással és a táplálkozással kapcsolatos tévhitet. Felejtsük el a „ha csak grépfrútot eszem, 25 kilót leadok”- típusú programokat, és tekintsük át az alábbi tévhiteket és tényeket.

Hét főbűn az edzőteremben

2023. 04. 26

A testedzésnek akár tragédia is lehet a vége, ha nem tartunk be néhány alapvető szabályt. Ha a legtöbbet akarjuk kihozni programunkból és a kockázatokat is el akarjuk kerülni, fontos, hogy megismerjük, melyik az a „hét főbűn”, amit el lehet követni edzés közben.

Az ülőmunka veszélyei

2022. 11. 29

Az irodai dolgozóknál nagyobb a veszélye a diabétesznek, a szív- és érrendszeri betegségeknek, az elhízásnak és az idő előtti halálozásnak.

A pulzus és jelentősége

2022. 11. 15

Annak ellenére, hogy a pulzusszám értékességét a különböző sportági terhelésekkel kapcsolatban újból és újból vitatják, a pulzusszámolás és -számítás ma is a legelterjedtebb sportélettani vizsgáló módszer.

Izomláz és ízületi fájdalom - mit tegyünk?

2022. 11. 11

Ha valaki keményen dolgozik egész héten, a hétvégén nem csak pihenni szeretne, de mozogni, játszani is. A kirándulás a hegyekben, egy kis foci vagy golf, esetleg intenzív munka az edzőteremben segít felfrissülni. Óvatosan a hétvégi sportolással! A vasárnapi testmozgás hétfői izomlázat eredményezhet.

Hogyan válaszd ki a megfelelő edzőcipőt? Három tipp hölgyeknek

2022. 09. 30

Ha sportolásra kerül a sor, akkor egyáltalán nem mindegy, milyen lábbelit választunk, hiszen nem csak az edzőteremben való megjelenésünk függ ettől. A megfelelő cipő kiválasztása ugyanis kritikus szerepet tölt be a kényelmes és biztonságos edzésben, éppen ezért egyáltalán nem vehetjük félvállról a dolgot.

1 |
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop