Az utcán hozta világra gyermekét egy birminghami kismama

Egy járókelőkkel teli bevásárló utcában hozta világra a lányát egy kismama kedd délután az angliai Birminghamben, az összegyűlt tömeg megtapsolta és pénzdobálással ünnepelte az újszülött érkeztét.

szülés, bulvár | MTI Hírek11
A mentősök, akik a szülésnél segédkeztek, majd a városi kórházba szállították a kisbabát és édesanyját, elmondták: mindketten jól vannak.

Az eset a gyalogosoknak fenntartott New Streeten történt, ahol az egyik üzlet tulajdonosa szerint egy jól láthatóan várandós fiatal lány kiabálni kezdett: "Jön a baba!". A kismama már erősen vajúdott, látszott rajta a fájdalom - tudósított a BBC.

Hirtelen mindenhonnan biztonsági őrök érkeztek. Nagy tömeg gyűlt össze, a szemtanú több száz fősre becsülte a csődületet. A biztonságiak lepedőket tartottak a kismama köré, míg az a mentősök segítségével megszülte a kislányát. A tömeg tapsviharban tört ki, ahogy a baba megérkezett.

Mindenki pénzt kezdett dobálni az anyának, aki integetett, és buzdította a "nézőket", hogy nyugodtan videózzanak. A jelen lévők elő is kapták a telefonjaikat, hogy megörökítsék a szokatlan eseményt - mondta a Gossip nevű üzlet egyik eladója, aki szerint 200-300 font (78-112 ezer forint) is összegyűlhetett.

| szülés, bulvár
2014-07-02 23:32:05

Web Design & Development Prowebshop