Terhes lehetek? - Kétségbeesett lány

December 6-án voltam utoljára együtt a párommal, 18-án rendszerint megjött a menstruációm, és ebben a hónapban is 4 nap késés után két terhességi tesztet is csináltam, ami negatív lett, ám én mégis félek, hogy terhes vagyok, mert az első 10 percben nem védekeztünk. Terhességre utaló jelek nincsenek, csak gyakori vizelési inger, ami adódhat felfázásból is.
Ön szerint, mekkora esély van rá, hogy terhes vagyok?
Válaszát előre is köszönöm!

fogamzásgátlás | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2009 ;14(januári)   InforMed | Petróczi, I.
Nem értem kétségbeesését! Miért nem szed tablettát, mint a többi nő, s akkor nem kellene kétségbeesnie. Ha vérzése 10 napot késik, menjen el orvoshoz, s megtudja az igazságot. Akkor okos legyen.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI között a tablettáról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás, abortusz rovatban olvashatók.

| fogamzásgátlás
2009-01-28 20:13:26


Érdemes-e tesztelni a néhány napos terhességet?

Egyes reklámok szerint „egészségesebben élhet a kismama”, ha már igen korán megtudja, hogy babát vár. Valóban így van ez?


Elárverezik az első otthoni terhességi teszt prototípusát

Elárverezik a világ első otthoni terhességi tesztjének prototípusát, amelyet Margaret Crane amerikai grafikus alkotott meg 1968-ban - jelentette be a Bonhams aukciósház.


Tíz tipp a reggeli émelygés csökkentésére

A reggeli émelygés a legtöbb terhesség velejárója. Az esetek többségében enyhe panasz, de lehet olyan is, ami képtelenné teszi a terhes anyát bármilyen tevékenységre...


A békák pusztulását a terhességi teszt okozta?

Lehet, hogy a kétéltűeket világszerte fenyegető betegség azért terjedt el, mert a múlt században a békákat nagy számban alkalmazták a terhesség kimutatására. Ezt az...


hirdetés