Természetes szerek álmatlanság ellen

A gyógyteák, tinktúrák segíthetnek az álmatlanság ellen, de először beszélje meg orvosával. Még a természetes altatók is okozhatnak mellékhatásokat, vagy megzavarhatják a többi gyógyszer működését, és nem ellenőrzik biztonságukat vagy minőségét. Feltétlen ajánljuk, hogy pontosan tudja, mit használ.


A szülés utáni depresszió új kezelése

A szakértők úgy vélik, hogy a szülés utáni depresszió aránya legalább kétszer olyan magas lehet, mint a jelenlegi statisztikák, mivel sok esetet nem diagnosztizálnak.


Szülés utáni depresszió - Csak semmi pánik!

Egy kisbaba érkezése mindig öröm. Vagy mégsem? A szülés után egy-három nappal sok kismama riadtan tapasztalja, hogy a terhességét végigkísérő boldog, izgalommal teli várakozást érzelmi labilitás, sírásközeli hangulat és súlyos alvászavar váltja fel.


Gyógyfüvek és az influenza

Az alább felsorolt néhány gyógynövény erősíti az immunrendszert, és segít leküzdeni a betegséget a téli hónapokban. Tea, vagy táplálékkiegészítő formájában is kaphatók.


Méregtelenítés – vagy pénzkidobás?

Brit kutatók szerint a közvéleményt félretájékoztatják a mesterséges vegyi anyagokról és hatásaikról szóló, szándékosan túlzó nézetek. A hírességek, az életmód magazinok, az egyre nagyobb teret hódító alternatív egészségipar, valamint a környezetvédők összeesküvést szőnek, és egy sor káros mítoszt terjesztenek a vegyi anyagokról.


A világvallások alapja az önzetlenség - agyi háttér

Minden spirituális folyamat az agyból indul ki. Ez igazabb, mint valaha, derül ki egy amerikai neuropszichológus munkájából. A legújabb adatok ugyanis bebizonyították, hogy az önzetlenség talaján gyökerező spirituális élmények kapcsán csökken az agyi aktivitás a jobb fali lebeny területén.


Alvás és párkapcsolat

A biztonságos házasságban, vagy a stabil partnerkapcsolatban élő nők jobban alszanak, mint az egyedül élők, vagy azok, akik elvesztették partnerüket.. Erre utalnak legalábbis amerikai szerzők nyolcéves vizsgálatának eredményei.


Miért szeretik az emberek a macskákat és egészséges-e macskát tartani?

Körülbelül 85 millió macska él az amerikai háztartásokban, sokan dédelgetett családtagként. Mi áll a macskafélék emberhez való vonzódásának hátterében? És milyen hatással vannak az emberek egészségére?


Kutya vagy macska?

Sok igazság van Winston Churchill híres mondásában: ¬– A kutyák felnéznek ránk, a macskák lenéznek minket. – A kutya és a macska sok mindenben különbözik egymástól, és egyes kutatások szerint árulkodó lehet, hogy valaki kutyát vagy macskát tart-e inkább.


Van vetélytársa?

Egyre fogy az önbizalma, mert párja más nőkkel flörtöl? Rosszul érzi magát, mert a nagy Ő más hölgyeket is alaposan szemügyre vesz? Ne keseregjen, mert van megoldás!


1 |
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop