Vezetőknek: tíz ok, amiért a beosztottja utálja a munkáját

Egy munkahelyen nem mindenki egyformán motivált, vagy szereti a munkáját. Ha azonban az alkalmazottai közül többek is fáradtak, stresszesek vagy kedvetlenek, érdemes átgondolni, nem a vezetésben van-e a hiba.


A túlzott izzadás okai

Természetes, hogy melegben, különösen párás hőségben vagy fokozott fizikai igénybevétel esetén izzadunk, néha azonban enélkül is verejtékezünk. Hogy mitől, arról a következőkben lesz szó.


„Remekül nézel ki” – a kegyes hazugságokról

Egy felmérése szerint a megkérdezettek 65 százaléka mondja, hogy néha helyes hazudni, hogy ezzel ne sértsünk meg valakit, ugyanakkor 52 százalék azt állította, hogy a hazugság soha sem igazolható.


Mit jeleznek az álmok, és hogyan lehet irányítani?

Mindenki többször is álmodik minden éjjel, mégis, meglehetősen keveset tudunk az álmokról. Honnan jönnek? Mit jelentenek? Tudjuk-e az álmokat irányítani és értelmezni? Ismerjen meg néhány érdekes tényt!


Az ismétlődő vetélések háttere

Az ismétlődő vetélések gyakorisága a népességben 2-5 százalék között mozog. A harmadik vetélés után az ismétlődés kockázata több mint 55 százalék. A vetélés hátterében sokan sokféle okot feltételeznek.


Hogyan válasszuk ki az ideális matracot?

Az ágy és a matrac a pihentető alvás egyik legfontosabb alapja. De hogyan is válasszunk matracot? Mik a fő szempontok ha úgy döntünk, ideje lecserélni régi matracunkat? Egyáltalán mikor érdemes matracot váltani? Összeszedtük a legfontosabb szempontokat.


10 dolog, amivel megkeserítheti az életét

Szerencsétlennek érezhetjük magunkat, ha


Ijesztő tünetek – pánikra semmi ok!

Általában megijedünk, ha szokatlan csomót, duzzanatot vagy kiütést észlelünk magunkon. Ne essünk pánikba, az esetek többségében nincs ok aggodalomra.


Az orvos is ember

Annak, hogy az orvosok néha istenként viselkednek, az is lehet az oka, hogy a betegek ezt várják el tőlük.


Diéta és fogyás – tévhitek és cáfolatuk

Ha azt halljuk, hogy több kalória elfogyasztásával is lehet fogyni, nem akarunk hinni a fülünknek. Pedig igaz lehet, ugyanis tudásunk a kalóriákról meglehetősen leegyszerűsített tényeken alapul.


1 |

Web Design & Development Prowebshop