Az akupunktúra szerepe a krónikus betegségek kezelésében

SAN FRANCISCO - Art Soto a hasán át állandóan kapja a morfiumot, hogy enyhüljenek fájdalmai az AIDS-szel való hosszú küzdelme során.


Az akupunktúra III.

Az önöket talán legjobban érdeklő kérdés megválaszolására vállalkozom a mai cikkben. "Milyen betegségek, elváltozások esetén lehet, illetve nem lehet alkalmazni az akupunktúrát?".


Az akupunktúra II.

"A teória jó elképzelés, de nem mindig igaz"


Az akupunktúra megjelenése

"Ha nem ismered a múltat, nem látsz a jövőbe."


A fülakupunktúra

A fülakupunktúra a klasszikus akupunktúrával ellentétben nem Kínából származik. Az '50-es években egy francia orvos, Dr. Paul Nogier fejlesztette ki. Meg volt győződve arról, hogy a fül, akárcsak az agykéreg, visszatükrözi a legfontosabb szerveket.


Színpunktúra

A fényt magunkban kell hordoznunk ahhoz, hogy érzékelhessük a külvilágot. Úgy tűnik, ez a költői-filozofikus megállapítás a fizika területén is beigazolódott az új kutatási eredmények által. Ez alatt azt a fényt értjük, melyet a sejtek bocsátanak ki. Talán éppen ezek a fényimpulzusok felelősek az emberi szervezetben a sejtek közötti információáramlásért. Így vajon nem lenne-e lehetséges kívülről szabályozott fény által beavatkozni a szervezet "fényirányította" folyamataiba? Kiegyenlíteni az energiákat, és a megfelelő szín felhasználásával felvenni a küzdelmet a betegségekkel szemben?


Karcsúság ujjnyomásra

Aki nem akar vagy tud szigorúbb és nagyobb önfegyelmet igénylő léböjtkúrát tartani, ám szeretne rövidebb idő alatt legalább ugyananynyit lepasszolni, hogy beleférjen kedvenc tavaszi ruháiba, tartson egy-két hét kalóriaszegény diétát, és egészítse azt ki akupresszúrával.


3
data-full-width-responsive="true">
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop