Cseppekben az egészség - Lélekvirágok energiája

Kékgyökér, rezgőnyár, szelídgesztenye, vadalma, szilfa, napvirág, békaliliom - és sorolhatnánk tovább, hiszen 38 olyan virágról terjedt el, vált ismertté, hogy virágeszenciájuk gyógyító cseppekként segítenek lelki és testi bajok gyógyításában. Bach-virágterápiáként ismerik világszerte a már több mint 70 éve használt módszert, amely Edward Bach angol orvos nevéhez fűződik, és homeopatikus, aromaterápiás kezelésként terjedt el. Nálunk mostanában válik egyre ismertebbé és népszerűbbé, míg van olyan ország, ahol nemcsak a gyógyszertárak és gyógynövényboltok polcain találhatók meg a különleges virágeszenciák, hanem a házi patikák szerves részét képezik.


Bach-nozódák - A feledésbe merült terápia

A Bach-virágterápia mára nem csak a természetgyógyászok szakmai körében ismert és elismert gyógyító módszer. A különböző sajtóorgánumok is jócskán hozzájárultak, hogy ez a gyengéd gyógymód a nagyközönség előtt is ismert legyen. Ugyanakkor nincs ez így a Bach-nozódákkal - ez a terápia a feledésbe merült…


Bach-virágterápia - A viráglélek gyógyító ereje

A Bach-virágterápia elméleti háttere, hogy a betegségeket a test, a lélek és a szellem közötti egyensúly felborulása okozza. A Bach-virágok a negatív érzelmeket megváltoztatják, és pozitívvá alakítják át. A gyógyulás dr. Bach szerint akkor következik be, amikor az említett három tényező ismét egyensúlyba kerül...


Bach-virágterápia és az enneagram

A Bach felosztása szerint megállapított jellemvonások és az enneagram kilenc személyiségtípusa alapján az általa bemutatott virágesszenciák könnyebben kiválaszthatók az aktuális testi-lelki panaszok harmonizálására.


A lélek könnyei
"Még mindig bepisil éjszaka a gyermekem!"

Mikorra kell egy gyereknek tisztává válnia? Ezt a kérdést minden szülő joggal teszi fel magának, még akkor is, ha különben feltűnés nélkül fejlődik a kicsi. A nyugati társadalmakban gyakran az a cél, hogy minél korábban váljon tisztává a gyermek. Ehhez szakemberek, könyvek, barátok, nagyszülők mind-mind elmondják a véleményüket, úgyhogy a végén sokszor már azt sem tudjuk, mi az igazság..


A robotkutya hiányt pótol az elfoglalt embereknél

Ami valaha tudományos-fantasztikus regénynek számított - egy olyan világról, ahol az emberek elektronikus állatokat vásárolnak, mert az igazit nincs módjuk tartani - mára valósággá vált.


1
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop