Valóban méregtelenít-e a léböjtkúra?

Mivel még mindig divat a tisztító léböjtkúra és a többi méregtelenítő recept, érdemes elolvasni, mit mondanak ezekről a praktikákról dietetikusok és egyetemi kutatók.


A váltakozó böjtölések előnyei - A mérsékleten van a lényeg

"A böjtölésről mindig azt feltételeztem, hogy kellemetlen dolog, és korántsem látni, hogy milyen haszna lehet hosszabb távon. Így amikor felkértek arra, hogy készítsek dokumentumfilmet, amelyben magamon próbálom ki, hogy mi történik, ha nem eszem, nem nagyon örültem. Biztosra vettem ugyanis, hogy nem lesz benne sok örömöm"


Mit érnek az úgynevezett méregtelenítő kúrák?

Az utóbbi időben óriási a kínálat az ún. méregtelenítő kúrák terén. De vajon valóban szüksége van-e a májnak vagy a nyirokrendszernek méregtelenítésre?


Mi jót egyek böjt után?

A böjt során az ételről való tudatos lemondás alapvető fordulópontot jelent az érintett megszokott életvitelében és ritmusában. Bizonyos távolságot tartva lehetősége nyílik arra, hogy kritikus módon szemlélje táplálkozási szokásait s azokat a böjt után meg is változtassa...


A böjt nem fogyókúra

A napjainkban is divatos böjtölés nem fogyaszt, viszont károsítja a szervezetet állítják a józanul mérlegelő táplálkozási szakemberek.


A fiatalság forrása-Böjtölési tanácsadó

Gyakran érzi magát idegesnek és feszültnek? Szeretne felszabadulni a mindennapos rohanás és stressz alól, hogy belső rendet és nyugalmat találhasson? Ön is az emésztési zavarokkal és krónikus székrekedéssel küszködő emberek népes táborának tagja? Rendszertelen életmódja és rossz étkezési szokásai miatt?Szükségét érzi, hogy egész szervezetét megtisztítsa és salaktalanítsa? Sohasem késő tartson böjtkúrát!


Életmódtábor

Tábor célja: - megismerjük a legjobb egészségnevelő módszer metodikáját
- jól érezzük magunkat, kikapcsolódjunk
- tanuljunk elméletet és gyakorlatot
- szellemi táplálékhoz jussunk
- kipróbáljuk magunkat új helyzetekben


1
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop