Két női megbetegedés és gyógyításuk

Vannak témák, amik bekerültek a nagy közös „kényelmetlen kosárba”, azaz bár egyre többen érintettek, mégis nagyon kevesen mernek róla nyíltan beszélni. Pedig nincs ok a szégyenkezésre! Ráadásul önmagában már az a tudat is sokat segíthet, hogy nincs egyedül az, aki az alábbi női megbetegedések bármelyikével néz farkasszemet.

| InforMed Hírek20   InforMed | Sándor, K.

Kép: Hirdető

1. Ciszták

Ciszták leggyakrabban a petefészekben, a méhben, a hüvelyben, illetve a mellekben fordulhatnak elő. A kialakulásuk sokszor abszolút észrevétlen. Nyilván a mellekben egy idő után már tapinthatóvá válnak, de belső szervek esetén gyakran egy tünet sem árulkodik az elváltozások jelenlétéről.

De vajon a petefészek ciszta felszívódásának elősegítése természetes módon is megoldható? Igen, ez a jó hír! Mert az evidencia, hogy a legtöbben tartózkodnak a gyógyszerektől, a szintetikus variációktól, amik egyébként általában tüneti kezelésként jöhetnek számításba. Természetesen van, amikor gyógyszer kell és van, amikor már az nem segít.

Ám a valódi cél sohasem csupán a tünetek megszüntetése, hanem a valódi okok megértése és orvoslása. A Hölgyi teakeverék fogyasztása, a testi-lelki életmódváltással karöltve hozzájárulhat a nőgyógyászati ciszták részleges vagy teljes felszívódásához. Erre képes a természet ereje, amit olyan sokan néznek le, aminek az értékét olyan kevesen ismerik fel.

2. Méhpolip

A női hormonérzékeny betegségek egy szintén sokakat érintő válfaja ez, ahol a fentiekhez hasonlóan hosszú ideig rejtve maradhat a probléma megléte. Ahogy arra már utaltunk, a gyökérgond megtalálása kulcsfontosságú, márpedig ez nem egyszer lelki területen (gondolati meggyőződések és érzelmi szokások) keresendő.

A méhpolip felszívódása elősegíthető a Hölgyi teakeverék kortyolgatásával, de elengedhetetlen mindeközben az életmódbeli változtatás és az önmagunkon végzett belső munka. Érdekes, hogy előbbire a legtöbben jóval gyorsabban bólintanak rá, mint utóbbira.

Pedig a lelki gócok felderítésével számtalan élethelyzetbeli gond is nyugvópontra kerülhetne, mert a test, az érzelmek és a gondolatok hármas rendszere jóval bonyolultabb annál, mint ahogy azt sokan gondolják. A szakorvosi diagnózist, ellátást, kezeléseket nem helyettesítheti a gyógynövényes teázás és az életmódváltás sem. 

A két betegség között egyébként sorrendiség semmiképpen sem állítható fel, mert mindannyian egységesen túl sokszor okoznak kellemetlen tüneteket, és nagyban hozzájárulnak a nőiség csorbulásához mindaddig, míg kezelésük hatásosnak nem bizonyul.

| Hölgyi teakeverék, petefészek ciszta, méhpolip
2022-12-02 15:34:47
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop