Az Ön által kiválasztott kulcsszó az alábbi 11 cikkekben szerepel:
Kutatók között széles körben elterjedt nézet, hogy a fokhagyma ízét és illatát adó szerves összetevője, az allicin a világ egy...
A fokhagyma nemcsak ételeinknek ad kellemes, pikáns ízt, de számos gyógyászati haszna is van. Az alábbiakban ezekből sorolunk fel n...
Hetente kétszer nyers fokhagymát fogyasztva csaknem megfeleződik a tüdőrák kialakulásának kockázata, ráadásul a fokhagymaevő ...
A fokhagyma egyik összetevője, a diallil-szulfid százszor hatékonyabb az emésztőrendszert megbetegítő baktériumokkal szemben, mint ...
A fokhagyma nemcsak ételeinknek ad kellemes, pikáns ízt, de számos gyógyászati haszna is van. Az alábbiakban ezekből sorolunk fel n...
A fokhagymáról rengeteg jó és hasznos dolgot hallottam, és személy szerint én is hiszek a gyógyító, egészségmegörző szerepébe...
A fokhagymáról rengeteg jó és hasznos dolgot hallottam, és személy szerint én is hiszek a gyógyító, egészségmegörző szerepébe...
A fokhagyma egészségre gyakorolt előnyös hatásait már évszázadok óta ismerik, most azonban ennek pontos okára is rávilágítottak...
Olasz kutatók szerint a hagyma és a fokhagyma jótékony hatását már évszázadok óta ismerik, de mindeddig csak kevés vizsgálat tö...
A fokhagyma nemcsak a vámpírokat űzi el, hanem egyéb hasznos tulajdonsága is
van, csökkenti a koleszterin szintet.
A hagyma és fokhagyma, valamint az ismét divatba jött póré nemcsak ízletes,
hanem egészségmegőrző hatású is. Az erős ízű ...