Sokoldalú segítség - A mozgás tudománya

Kineziológia - egyre gyakrabban hallani mostanában, de kevesen tudják, hogy valójában mit is jelent. Hivatásos, avatott kineziológusok állítják, hogy nem minden az, amit annak hisznek, és nem mindenki kineziológus, aki annak mondja magát. Akkor hát mi is ez az egyre népszerűbbé és keresettebbé váló módszer, amely hatékony terápiaként sok embernek segít? Völcsey Judit "régi motoros" a szakmában, több mint másfél évtizede tanulta meg a kineziológiát, azóta alkalmazza sikerrel, és tanítja is. Véleménye szerint egész egyszerűen egy hatékony, gyengéd, holisztikus szemléleten alapuló terápiás módszerről van szó: a test és lélek összhangjának, harmóniájának megteremtése érdekében.


Professzionális kineziológia

A professzionális kineziológia (PK) a kineziológia egyik ágazata, melyet az orvosi gyakorlat során fejlesztettek ki. A PK segítségével a gyakorló terapeuta kibővítheti és hatékonyabbá teheti a kezeléseket.


Stresszoldás kineziológiával

Már Magyarországon is sok helyen foglalkoznak kineziológiával és annak különböző ágaival. Hogy miben rejlik a módszer sikere, azt leginkább saját bőrünkön tapasztalhatjuk, hiszen mind problémáink, mind a kezelés menete meglehetősen személyre szabott. Arról azonban általánosságban is beszélhetünk, hogy a natúrmedicina ezen ága miként közelít a lelki és fizikai betegségeket okozó stresszhez, illetve annak oldásához.


1
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop