Fényterápia a svédországi télben buszra váróknak

2012. 11. 28

Fényterápiát kínálnak mintegy 30 buszmegállóban az észak-svédországi Umea városában a hosszú télben a buszra várakozóknak.

Tibeti tudományból találmány - Egy ősi módszer sikere

2012. 08. 31

Ősi módszer, modern technológia - röviden ez a sonoterápia. Nagy Lajos figyelmét, aki a hollandiai Hilversumban a Természettudományi Főiskolán tanult, az keltette fel, hogy Tibetben az ősidőktől napjainkig hangtálakat használnak a betegek gyógyítására. Miért ne lehetne az ősi tudást örvözni a mai, modern technikával, technológiával? - tette fel magának a kérdést, és hosszas kutatás után sikerült rá a választ is - méghozzá pozitívat - megtalálnia.

Színek, fények, illatok...

2006. 02. 03

... avagy erő a testnek, szellemnek, léleknek. Hogyan töltsük fel magunkat új életerővel szemünk, orrunk, bőrünk segítségével?

Szoftlézer-terápia - A gyengéden gyógyító fény

2004. 08. 30

A kritikusok szerint a modern natúrmedicina jelentősen eltávolodott eredeti gyökereitől. Túl sok eszközt, műszert használ, s kellékei egyre inkább hasonlítanak a hagyományos medicina "fegyvertárához". Mégis van közöttük különbség! Mégpedig az, hogy az alternatív gyógyítási eljárások a betegségek orvoslásához az emberi szervezet öngyógyító folyamatait használják. Eszközei - például a szoftlézer - ennek serkentését, aktiválását szolgálják.

Fényterápia allergiásoknak

2003. 07. 25

Az orrjáratok nyálkahártyájának gyulladásos reakciója által kiváltott megbetegedés a szénanátha vagy allergiás rhinitis, melyet orrviszketés, tüsszögés, orrfolyás, orrdugulás, garat-, hallójárat-, és szemviszketés, könnyezés, szemhéjödéma, ritkábban a szaglás elvesztése jellemez. A szénanátha ugyan nem súlyos betegség, de kellemetlen tünetei az életminőséget nagymértékben rontják. Az esetek 20%-ában azonban asztmás légzészavar is társul hozzá. Az allergiás rhinitis vagy szénanátha kellemetlen tünetei egyes betegeken csak néhány hónapig, másokon egész évben tartanak. Az allergia kialakulása soktényezős: genetikusan meghatározott, de külső hatások eredményeként alakul ki a jellemző tünetegyüttes.

Gyógyító fény

2003. 01. 30

Erő, gyógyulás a mesterséges napfény segítségével – mindez napi 40 perc alatt...
A varázsszó: regenerálás. Egyre több olyan természetes eszköz, módszer létezik, melyek segítségével az egész szervezet, sőt egyes szervek külön is regenerálhatók.

1
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop