Melyik masszázst válasszam?

A masszázs célja lehet a stressz csökkentése, ellazítás vagy a gyógyulási folyamat felgyorsítása. Többféle technika közül választhatunk, mindenki megkeresheti a személyének, illetve állapotának leginkább megfelelő masszázstechnikát.


Stresszcsökkentő kézmasszázs

Ha felüdülésre, stresszoldásra van szükség, de nincs idő egy teljes testmasszásra, alkalmazzunk kézmasszázst.


Pitonok végzik a masszírozást egy indonéz szalonban

Szokatlan módszerrel, pitonokkal végzik a masszázst egy indonéz szalonban. A tulajdonos szerint a kígyómasszás veszélytelen, mert leragasztják a hüllők száját, helyi állatvédők azonban tiltakoznak az állatok kizsákmányolása miatt.


Masszázsterápia és egészség

A masszázs évezredek óta létező kezelési módszer. Ma már körülbelül nyolcvanféle stílus közül választhatunk, amelyek változatos módon kombinálják a nyomási, dörzsölési és izomtechnikákat. Sokszor nem csak ujjakkal és a kezekkel, hanem alkarral, könyökkel és a lábbal is végzik a kezelést.


Simogassa magát szépre! - Masszázsfajták

A masszázs ellazít, csökkenti a stresszt, és megnyugtatja a lelket. De ennél még többet is tud: megszépít!


Ujj-lifting

A szépség első számú ellensége a stressz! Nyomait elsősorban arcunkon hagyja hátra. Tegyünk ellene, mégpedig újfajta harmonikus fogásokkal és érintésekkel! Az eredmény pedig? Rövid idő elteltével látványosan kisimulnak vonásaink!


Melyik masszázst válasszam?

A masszázs ősidők óta ismert, újra és újra felfedezett, teres gyógymód. Felpezsdíti a vérkeringést, csillapítja a fájdalmat, és az érintés, a simogatás, az emberi közelség megnyugtatja a zaklatott lelket...


Shiatsu masszázs

Egyre többen engedhetnek meg maguknak hetente egy-egy masszázst. Ettől függetlenül sokan továbbra sem tudják, mi fán terem a shiatsu vagy a watsu. Legyen hát cikkünk továbbképzés azoknak, akik már ismerik, és azoknak is, akik most akarnak választani maguknak masszázstechnikát...


Sokoldalú nyirokmasszázs. Gyengéd érintés - erős hatás

Bedagadt szemek, vagy éppen duzzadt lábak: többségünk bizony ismeri az "ödémásodás" eme kellemetlen tüneteit. A kézi nyirokmasszázs az ödémakezelésben igen fontos szerepet játszik, de nemcsak erre jó...


Gyengéd kényeztetés

A masszázs jótékony hatását nem csak a bőrünkön érezzük meg. Kézbe lehet venni a stressz, a nyugtalanság, a zavart anyagcsere problémáit, és egy kis masszázzsal akár saját magunk, akár párunk baját is enyhíthetjük.


1 |
data-full-width-responsive="true">
hírdetés
hírdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop