Thai masszázs

A thai masszázs eredetét Jivaka Kumar Bhaccha indiai orvosra, Buddha kortársára és barátjára vezetik vissza. A két és fél ezer év alatt bizonyosan fejlődött és a kínai akupunktúra tanítás is hatott rá.


A masszázskezelésekről

A masszázs a legrégibb gyógymódok közé tartozik. Meghatározása szerint a bőr felületén végzett beavatkozás, mely rendezett és megfelelő erejű fogássorozatokból áll. E mechanikai ingerre kialakuló válaszreakció a fizikális gyógyhatás.


Masszázsolajok vagy masszázságyak?

Tudod, hogy mire van szükség egy minőségi masszázshoz? A profi masszőrök nem csak a szakma űzéséhez szükséges készségekkel és képességgel rendelkeznek, hanem fel vannak vértezve azzal a tudással is, ami lehetővé teszi, hogy professzionális munkát végezzenek.


Melyik masszázst válasszam?

A masszázs célja lehet a stressz csökkentése, ellazítás vagy a gyógyulási folyamat felgyorsítása. Többféle technika közül választhatunk, mindenki megkeresheti a személyének, illetve állapotának leginkább megfelelő masszázstechnikát.


Stresszcsökkentő kézmasszázs

Ha felüdülésre, stresszoldásra van szükség, de nincs idő egy teljes testmasszásra, alkalmazzunk kézmasszázst.


Pitonok végzik a masszírozást egy indonéz szalonban

Szokatlan módszerrel, pitonokkal végzik a masszázst egy indonéz szalonban. A tulajdonos szerint a kígyómasszás veszélytelen, mert leragasztják a hüllők száját, helyi állatvédők azonban tiltakoznak az állatok kizsákmányolása miatt.


Masszázsterápia és egészség

A masszázs évezredek óta létező kezelési módszer. Ma már körülbelül nyolcvanféle stílus közül választhatunk, amelyek változatos módon kombinálják a nyomási, dörzsölési és izomtechnikákat. Sokszor nem csak ujjakkal és a kezekkel, hanem alkarral, könyökkel és a lábbal is végzik a kezelést.


Simogassa magát szépre! - Masszázsfajták

A masszázs ellazít, csökkenti a stresszt, és megnyugtatja a lelket. De ennél még többet is tud: megszépít!


Ujj-lifting

A szépség első számú ellensége a stressz! Nyomait elsősorban arcunkon hagyja hátra. Tegyünk ellene, mégpedig újfajta harmonikus fogásokkal és érintésekkel! Az eredmény pedig? Rövid idő elteltével látványosan kisimulnak vonásaink!


Melyik masszázst válasszam?

A masszázs ősidők óta ismert, újra és újra felfedezett, teres gyógymód. Felpezsdíti a vérkeringést, csillapítja a fájdalmat, és az érintés, a simogatás, az emberi közelség megnyugtatja a zaklatott lelket...


1 |
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop