Hideg zuhany, jegelés, borogatás...

A hideg vizet, havat és jeget már évszázadok óta alkalmazzák gyógyító célokra. Hideggel gyógyít a Kneipp-kúra, vagy a különböző fürdők, zuhanyok, borogatások és kötések.


Hideg zuhany, jegelés, borogatás... - II.

A Hideg zuhany, jegelés, borogatás... című cikk folytatása.


Üzen a szervezet - Olvasható jelek az arcon

Az arcunk nem hazudik, vagyis árulkodik, minden rá van írva, és beszédes testrészünk szakértői olvasni tudják üzeneteit. Az arcdiagnosztika-fiziognómia - ősrégi tudomány - mondja Keller Gyöngyi pszichológus, aki a holisztikus szemléletű gyógyítás egy speciális lehetőségeként ismerkedett meg vele. A klasszikus arcdiagnosztika tudorai az arcot három részre osztják, és a száj, az orr, a homlok formájából, állásából, az arcbőr elváltozásiból az egyén különféle jellemvonásait képesek megrajzolni.


A víz gyógyító ereje

Gézengúzok - élénk, cserfes, örökmozgó, pajkos apróságok. Ideális állapotban, normális körülmények között. De vannak sérült, koraszülött, fejlődési rendellenességekkel élő, hátrányokkal induló csöppségek is. A Gézengúz Alapítvány két évtizede arra kötelezte el magát, hogy ezeket a kicsiket is alkalmassá tegye az önálló életre, többi társaikhoz hasonló boldog gyerekkort biztosítva számukra. Dicsérendő küldetés, feladatvállalásnak sem utolsó, és húsz év után a kérdés is ide kívánkozik: hogyan sikerült?


Virágzik a jósszakma

"Nagy szerencséd lesz" vagy "Valami gyötör téged" - ezekkel a sejtelmes mondatokkal szólongatják le a járókelőket jósnők a Sheraton hotel előtti téren a bolgár fővárosban.


Tudósok a méregtelenítésről

A tudósok szerint a méregtelenítés csak kereskedői fogás, és nincs semmi bizonyíték arra, hogy a szervezet méregtelenítését ígérő reklámok állítása valós lenne.


1
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop