Hogyan válaszd ki a megfelelő edzőcipőt? Három tipp hölgyeknek

Ha sportolásra kerül a sor, akkor egyáltalán nem mindegy, milyen lábbelit választunk, hiszen nem csak az edzőteremben való megjelenésünk függ ettől. A megfelelő cipő kiválasztása ugyanis kritikus szerepet tölt be a kényelmes és biztonságos edzésben, éppen ezért egyáltalán nem vehetjük félvállról a dolgot.


Vajúdás és szülés: Vajúdás

A vajúdás a méh ritmikus, fokozódó összehúzódás-sorozata, amely a magzatot fokozatosan továbbítja a méhnyakon (a méh alsó része) és a hüvelyen (szülőcsatorna) át a külvilágba.


Az első csengetés

Minden szeptember új első osztályosokról szól, az írás pedig elsősorban azoknak a szülőknek, akiknek gyermeke most lépi át először az iskola kapuját.


Azt akarom, hogy itthon maradj!

Önnel is megtörténhet, hogy gyermeke hirtelen műsort csinál, amikor reggel munkába készül. Meglepődik és nem tudja, mit is tegyen. "Nem kell dolgoznod. Azt akarom, hogy itthon maradj!"


Apa vagy szerető?

A férfiak arca a nők számára azonnal elárulja, hosszú távú kapcsolatra vagy egyéjszakás kalandra kellenek-e inkább, áll egy amerikai tanulmányban.


A klímaváltozás okozhatja a háborúkat és más konfliktusokat

Nemzetközi szakemberek arról is beszélnek, hogy a klímaváltozás kapcsán kialakuló ökoszisztéma-változás, és az ennek kapcsán beinduló verseny a természetes nyersanyagokért a jövőben akár háborúk és más konfliktusok alapjául is szolgálhat.


A rossz házasság beteggé teszi a nőket

A feszült, problémákkal teli házasságban a nők gyakrabban szenvednek depressziótól és más pszichés problémáktól, de gyakoribbak náluk a testi panaszok is, például a magas vérnyomás, vagy az elhízás.


Terhesség, a szervezet változásai

A terhesség számos változást okoz a testben, melyek többsége a szülést követően elmúlik.


12 koffeinmentes tipp álmosság ellen

Egyre többen vagyunk, akik egyre kevesebbet alszunk, és ha a munkahelyen ránktör az álmosság, kézenfekvő, hogy iszunk egy kávét vagy egy energiaitalt. A koffeinfogyasztás azonban beindítja az ördögi kört, nem tudunk elaludni, és másnap ismét csak kialvatlansággal küszködünk.


A túlórázás a nőket viseli meg jobban

A hosszú munkaidő és a túlórázás nagyobb kárt tesz a nők egészségében, mint a férfiakéban, mert emiatt gyakrabban dohányoznak, kávéznak és fogyasztanak egészségtelen ételeket.


1 |
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop