A tea és a kávé előnyös hatásai

Számos tanulmány szól a tea- és kávéfogyasztás jótékony hatásairól. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy elsősorban mely betegségek megelőzésére ajánlják.


A nagy párkapcsolati dilemma

Objektívnek maradni a legkritikusabb pillanatokban nem könnyű, és bár tökéletes párkapcsolatok csak a mesékben léteznek, mégis húznod kell egy határt. Ha nem szeretnél rossz döntést hozni felfokozott érzelmi állapotban, a legjobb, amit tehetsz, hogy időt adsz magadnak és mérlegre teszed a kapcsolatotokat.


A gyermekkori dühkitörések

A gyermekkori dühkitörés egy olyan, nem tervezett, nem szándékos kifejeződése a dühnek, ami gyakran fizikai vagy szóbeli kirohanással is jár. Nem célja a figyelemfelkeltés, ahogy azt sokan gondolják.


RFID technológia: a jövő azonosítási és nyomonkövetési módja?

Az RFID (Radio Frequency Identification) technológia terjedése megállíthatatlan, így egyre nagyobb hatást gyakorol a vállalati működésre, az ellátási láncokra és az eszközök nyomon követésére. Cikkünkben mélyebben belemegyünk az RFID világába, felfedezve, hogy mi teszi ezt a technológiát olyan különlegessé, és miért érdemes a vállalatoknak figyelemmel kísérniük.


Ezek a nyárral tökéletesen kompatibilis sportok

A nyári sportok azok a sportágak, amelyeket leggyakrabban a nyári hónapokhoz kötünk, bár néhányat megfelelő körülmények között, akár egész évben szabadon űzhetünk. Nyáron a szabadtéri tevékenységek örömet okoznak és erősítik a testet. Nyilván rengeteg sportág van, és sok kompatibilis a nyárral, de vajon melyek azok, amelyektől valóban kifejezetten csak a napos időszakra asszociálunk? Nézzük!


A szülőket megviseli a „csodagyerek” nevelése

A mai szülőket nyomasztja az aggódás, mennyire lesz sikeres a gyermekük, és úgy vélik, a későbbi jó eredmények kulcsa a korai oktatás.


Hogyan győzzünk a vitákban?

"Elment az esze, hogy ezt javasolja?" Ilyen és ehhez hasonló mondatokat sajnos gyakran hallhatunk kollégáinktól vagy éppen a főnökünktől - nem hagyhatjuk, hogy állandóan gyötörjenek.


A genetikai szűrésről

2012-ben még csak a Down-szindróma kimutatására volt alkalmas a prenatális genetikai teszt, ma már a vizsgálatok köre kiterjed a leggyakoribb kromoszóma-rendellenességekre és a magzat teljes kromoszóma-állományának vizsgálatára is.


Hogyan változtatja meg a Suunto Vertical a sportórák technológiának az arculatát?

A Suunto Vertical egy új, fejlett, GPS-szel ellátott sportórákból álló sorozat, amely figyelemre méltó pontosságot kínál a magasság és a szintkülönbség mérésében. Ideális választás az olyan hegyi tevékenységek rajongói számára, mint a futás, a síelés és a hegymászás. A Suunto Vertical karórák ötvözik a modern dizájnt, a funkcionalitást és a tartósságot. Ebben a cikkben közelebbről megnézzük ezt az innovatív sorozatot és annak fő előnyeit.


Táborozó gyerekek – zokogó szülők

Napjainkban egyre gyakoribb jelenség az, hogy nem a gyerek sír a nyári táborban a honvágytól, hanem a szülő a gyereke után. Vajon mi lehet ennek az oka? Táborvezetők és pszichológusok szerint az egyik ok, hogy a mai szülők többet törődnek a gyerekekkel.


1 |
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop