Szült egy kómában fekvő nő

A rendőrség DNS-mintát vesz annak a Phoenix-i ápolóotthon összes férfi alkalmazottjától, ahol egy több mint tíz éve kómában fekvő nő gyermeket hozott világra december 29-én.

kóma, szülés | MTI Hírek15 | Sándor, K.
A 29 éves nő a Phoenixtől mintegy 205 kilométerre délkeletre fekvő rezervátumban élő San Carlos apacs törzs tagja. A a nő a szülés idején is kómában volt. Az intézmény személyzete azt állítja, hogy nem tudtak a várandósságról a szülés előtt.

A nő családjának ügyvédje közölte, hogy felháborítja őket az, ahogyan lányukat gondozták, de közölték, a kisfiú egy szerető családba született, és gondjaikba veszik őt.

Az arizonai egészségügyi tárca közölte, hogy új biztonsági intézkedéseket rendeltek el az ápolóotthonokban. Ez azt jelenti, hogy egy beteg ellátáskor a személyzet több tagjának kell jelen lennie, jobban fogják videokamerával figyelni a betegellátó helyiségeket, és a látogatókat is jobban fogják ellenőrizni.

A DNS-vizsgálattal fény derülhet a gyermek apjának kilétére, aki nem fogja elkerülni a felelősségre vonást, de a Hacienda sem fogja elkerülni, hogy eleget tegyen kártérítési kötelezettségének.


| kóma, szülés
2019-01-11 11:33:32


Mick Jagger új billentyűt kapott

Szívbillentyűcsere miatt halasztotta el észak-amerikai turnéját Mick Jagger és zenekara, a Rolling Stones - értesült a Drudge Report amerikai hírportál.


Nem szállítanak gyógyszert a kórházaknak

A horvát gyógyszer-nagykereskedők az elkövetkező napokban leállítják egyes kórházak számára a gyógyszerek szállítását 2,6 milliárd kuna (közel százmilliárd for...


Rejtélyes körülmények között elhunyt a Berlusconi-per egyik tanúja

Rejtélyes módon életét vesztette Imane Fadil volt modell, akinek a Silvio Berlusconi korábbi olasz miniszterelnök, a jobbközép Hajrá Olaszország (FI) elnöke ellen a bung...


Vírusfertőzés: szokatlan terjedési mód

Egy veszélyes vírus vérrel való terjedésének szokatlan formáját, a vallási rituáléként végzett véres önkorbácsolást és önmegsebzést fedezték fel brit kutatók.


Ingyen tampon

Idén szeptembertől ingyen juthatnak hozzá az intimhigiéniás termékekhez az angliai középiskolák és felsőoktatási intézmények diákjai - jelentette be a héten a brit ...


hirdetés