Solpaflex tabletta (12x)

ibuprofen

Javallat
A Solpaflex tabletta fájdalomcsillapító és gyulladásgátló szerként a következő enyhe és közepes fájdalmak csillapítására, valamint az enyhe gyulladások megszüntetésére javasolt pl.: izületi fájdalom és gyulladás, izomfájdalom, lumbago, fibrositis, hátfájáTovábbi információ az alkalmazási előiratban.

Ellenjavallat
A gyógyszer összetevőivel szembeni, valamint szalicilát vagy egyéb non-steroid antirheumaticum iránti túlérzékenység.További információ az alkalmazási előiratban.

Figyelmeztetés
Tartós szedése esetén a vérkép-, a máj- és a vesefunkció rendszeres ellenőrzése, valamint időszakos szemészeti vizsgálat is szükséges.További információ az alkalmazási előiratban.

Kölcsönhatás
Az oralis anticoagulánsok és a heparin hatását fokozza. Kortikoszteroidokkal és más nemszteroid gyulladáscsökkentőkkel együttadva a gastrointestinális panaszok lehetősége és a vérzés veszélye megnövekszik.További információ az alkalmazási előiratban.

| FicamFájdalom, méh, Anyák méhgörcsének oldása, Gyulladás csökkentés, Periodontosis, Ischialgia, Lumbago, Migraine, Balkamra dysfunctio, Rándulás
2004-03-23 13:30:32
hírdetés
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop