Solpaflex 300 mg retard kapszula (24x)

ibuprofen

Javallat
Izületi fájdalom és gyulladás, izomfájdalom, lumbago, fibrositis, hátfájás, ficam és rándulás, neuralgia, fejfájás-beleértve a migrént is –, fogfájás, menstruációs fájdalom tüneti kezelésére valamint felső légúti gyulladásos tünetek enyhítésére.További információ az alkalmazási előiratban.

Ellenjavallat
A gyógyszer összetevőivel szembeni, valamint szalicilát vagy egyéb non-steroid antirheumaticum iránti túlérzékenység, beleértve az asthmát, rhinitist és az urticariát.További információ az alkalmazási előiratban.

Figyelmeztetés
Tartós szedése esetén a vérkép-, a máj- és a vesefunkció rendszeres ellenőrzése, valamint időszakos szemészeti vizsgálat is szükséges.További információ az alkalmazási előiratban.

Kölcsönhatás
Az oralis anticoagulánsok és a heparin hatását fokozza. Kortikoszteroidokkal és más nemszteroid gyulladáscsökkentőkkel együttadva a gastrointestinalis panaszok lehetősége és a vérzés veszélye megnövekszik. Fokozza a szulfonamidok hatását, növeli a szérumTovábbi információ az alkalmazási előiratban.

| FicamFájdalom, méh, Anyák méhgörcsének oldása, Gyulladás csökkentés, Periodontosis, Ischialgia, Lumbago, Migraine, Balkamra dysfunctio, Rándulás
2004-03-23 13:32:52
hírdetés
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop