Dolobene gél (50 g)

kombináció

Javallat
Oedema, enyhe izom, ín-, ínhüvely, szalag-, ízületi sérülések, zúzódások, ütődések, ficamok és rándulások utáni duzzanatok, vérömlenyek és gyulladások, teniszkönyök, íngyulladás, ínhüvelygyulladás, bursitis esetén jelentkező panaszok. Akut neuralgia, periTovábbi információ az alkalmazási előiratban.

Ellenjavallat
Az alkotórészek bármelyikével szembeni ismert allergia, asthma, súlyos máj- és vesefunkciózavarok, keringési labilitás esetén, gyermekeknek 5 éves életkor alatt, terhesség és szoptatás időszakában.További információ az alkalmazási előiratban.

Figyelmeztetés
5 éven aluli gyermekeknek nem alkalmazható, mivel a készítmény biztonságossága nem bizonyított. Ismeretes, hogy a fiatal bőr reszorpciós viszonyai alapvetően különböznek az idősebb gyermekekétől és felnőttekétől.További információ az alkalmazási előiratban.

Kölcsönhatás
További információ az alkalmazási előiratban.

| BursitisDuzzanat, ízületi, Arthritis, Duzzanat, ízületi, Haemodinamikai shock, FicamFádalom, ideg, Neuralgia, Gyulladás csökkentés, Periodontosis, HaematomaPeriarthritis humeroscapularisRándulásTendovaginitis, In- izom hyperextensio, Zúzódás,
2004-03-23 13:33:48
hírdetés
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop