Spedifen 400 granulátum (30x)

ibuprofen

Javallat
Fájdalomcsillapítás: fejfájás (migrain is), fogfájás, menstruációs fájdalom, neuralgia, csont-, ízületi- és izomfájdalmak, postoperatív gyulladásos fájdalom, lágyrész sérülés és trauma.További információ az alkalmazási előiratban.

Ellenjavallat
Aktív vagy az anamnesisben szereplő pepticus fekély, aktív gastrointestinalis vérzés, colitis ulcerosa, valamint súlyos máj- vagy vesekárosodás.További információ az alkalmazási előiratban.

Figyelmeztetés
Ibuprofen kezelésben részesült betegek között peptikus fekélyt, és néha súlyos gyomor-bélrendszeri vérzést írtak le. E mellékhatás ugyan ritka, de aktív, ill. az anamnesisben szereplő gastrointestinalis vérzés esetén a Spedifen nem szedhető.További információ az alkalmazási előiratban.

Kölcsönhatás
Diureticumok: Egyes betegekben a Spedifen mérsékelni képes a thiazidok vagy más vizelethajtók natriureticus hatását valószínűleg a Spedifen és más nemszteroid gyulladáscsökkentők által gátolt renalis prosztaglandin szintézis nátriumot retineáló hatása kövTovábbi információ az alkalmazási előiratban.

| Arthritis-arthrosis, Arthritis, BursitisFájdalom, méh, Anyák méhgörcsének oldása, Fájdalom, perioperatív, Postoperativ fájdalom, Gyulladás csökkentés, Periodontosis, Migraine, Balkamra dysfunctio, Periarthritis humeroscapularisPolyarthritisRheumatism
2004-03-23 13:34:40
hírdetés
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop