Algopyrin 500 mg tabletta (10x)

metamizol natrium

Javallat
Sérülést vagy műtétet követő akut erős fájdalom, görcsös fájdalmak, daganatos megbetegedéseket kísérő krónikus fájdalmak, rheumatikus fájdalmak, neuralgiák.További információ az alkalmazási előiratban.

Ellenjavallat
Pirazolonszármazékok és acetilszalicilsav iránti túlérzékenység, különösen akiknél korábban az acetilszalicilsav asthmás rohamot, urticariát vagy akut rhinitist provokált.További információ az alkalmazási előiratban.

Figyelmeztetés
Alkalmazása során felléphet a ritka, de életveszélyes mellékhatás, az agranulocytosis és az analphylaxiás shock,esetleges halálos kimenetellel, ezért elő­ze­tesen károsodott vérképzés (pl. cytostaticummal kezelt betegeknél), ill. a normál ér­ték­től eltérTovábbi információ az alkalmazási előiratban.

Kölcsönhatás
Egyidejű ciklosporin kezelés esetén a ciklosporin-szint csökkenhet, ezért ezt ellenőrizni kell.További információ az alkalmazási előiratban.

| FejfájásFádalom, ideg, Neuralgia, Fájdalomcsillapítás, Agyi arteriosclerosis, Fájdalomcsillapítás, Neuralgia, Rheumatismus, Extraarticularis rheuma,
2004-03-23 13:36:15
hírdetés
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop