Anacid szuszpenzió (alumínium-hidroxid, magnézium-hidroxid)

|
Javallat: Savtúltengés, peptikus fekély. A gyomor és a duodenum nyálkahártyájának erozív elváltozásai.

Adagolás: Felnőtteknek és 14 éven felüli gyermekeknek tartós kezeléskor a javasolt adag naponta 4-6 alkalommal 1 tasak (5 ml), 1-3 órával étkezés után. Kevésbé súlyos esetben panasz esetén 1 tasak bevétele ajánlott. Használat előtt a tasak tartalmát ujjal nyomkodva össze kell keverni.

2006-01-04 00:12:37
|

8 milliárd eurós fizetésemelés az egészségügyben Franciaországban

Hét hétig tartó tárgyalások és több tüntetés után hétfő este aláírták Franciaországban a kormány és a szakszervezetek megállapodását, amely évi több mint 8 milliárd euróval (2830 milliárd forint) növeli az egészségügy dolgozóinak járó juttatásokat.


Tiltakoznak az egyetemek az USA-ban

Az amerikai bevándorlási hivatal július elején jelentette be, hogy külföldi diákok az ősztől nem tanulhatnak tovább olyan egyetemeken, amelyeken a koronavírus-járvány miatt csakis online oktatás folyik.


Én még ennyi vérző embert kerékpárversenyen nem láttam

A londoni olimpikon Lovassy Krisztián is szenvedő alanya volt annak a vasárnapi tömeges bukásnak, amely egy amatőr országúti kerékpárversenyen történt Tótvázsony és Balatonszőlős között.


Beutazási korlátozások kedd éjféltől

A fertőzésveszélyes országokból érkezők karanténra számíthatnak, a vörös kategóriás országok állampolgárait be sem engedik a határon.


Pedofilia: agyi elváltozás?

Elváltozás figyelhető meg azoknak a pedofil férfiaknak az agyában, akik elkövetővé válnak - derült ki egy három éven át tartó német kutatásból. A vizsgálat eredményeit a pedofília alapjául szolgáló neurológiai mechanizmusok kutatásával foglalkozó német szervezet, a NeMUP mutatta be Berlinben.


hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop