Anacid szuszpenzió (alumínium-hidroxid, magnézium-hidroxid)

|
Javallat: Savtúltengés, peptikus fekély. A gyomor és a duodenum nyálkahártyájának erozív elváltozásai.

Adagolás: Felnőtteknek és 14 éven felüli gyermekeknek tartós kezeléskor a javasolt adag naponta 4-6 alkalommal 1 tasak (5 ml), 1-3 órával étkezés után. Kevésbé súlyos esetben panasz esetén 1 tasak bevétele ajánlott. Használat előtt a tasak tartalmát ujjal nyomkodva össze kell keverni.

2006-01-04 00:12:37
|

Három amerikai állam karanténját tervezi Trump

Karantén alá kerülhet az Egyesült Államok három tagállama - közölte Donald Trump amerikai elnök szombaton, New York állam kormányzója pedig bejelentette, hogy elhalasztják az előválasztást.


Europol: bűnözők, hamis termékek, csalók

A bűnözők gyorsan alkalmazkodnak a koronavírus-járvány okozta válsághoz, módosítják stratégiáikat.


Koronavírus körkép 03-28

Elérte az 532 692-t az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma péntek reggelre. 24 075-en vesztették életüket a Covid-19-ben és 122 672-en gyógyultak meg - tájékoztatott honlapján a Johns Hopkins Egyetem. A vírusfertőzést 176 országban és területen mutatták ki.


Koronavírus az Egyesült Államokban

Csütörtöki adatok szerint ezernél több a koronavírus-járvány következtében elhunytak száma az Egyesült Államokban.


Koronavírus körkép 03.27 - továbbra is súlyos a helyzet

Akadnak biztató jelek az új típusú koronavírus-járvány lassulását illetően Európában, de a járványnak koránt sincs vége, a világnak pedig hozzá kell szoknia a helyzet teremtette új körülményekhez, jelentette ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai igazgatója csütörtökön.


Web Design & Development Prowebshop