Hepabene kapszula (Fumariae officinalis extractum, Silybi mariani fructus extractum)

|
Javallat: bármely eredetű májkárosodás, krónikus májgyulladás minden formája, májzsugor, epeútműködési zavarok, epeműtét utáni állapot.

Adagolás: 3-szor 1-2 kapszula. A kapszulát kevés folyadékkal szétrágás nélkül, étkezéskor kell bevenni, szedésekor az alkoholfogyasztás tilos. Éjszakai panaszok esetén lefekvés előtt további egy kapszula bevehető.

Mellékhatás: hasmenés, gyakori vizelési inger.

Ellenjavallat: a máj és az epeutak heveny gyulladása, szoptatás.

2005-12-31 21:53:43
|

Pedofilia: agyi elváltozás?

Elváltozás figyelhető meg azoknak a pedofil férfiaknak az agyában, akik elkövetővé válnak - derült ki egy három éven át tartó német kutatásból. A vizsgálat eredményeit a pedofília alapjául szolgáló neurológiai mechanizmusok kutatásával foglalkozó német szervezet, a NeMUP mutatta be Berlinben.


Újra terjed a járvány világszerte

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) bejelentette: független bizottságot hoz létre a járvány kezelésének kivizsgálására.


Az immunrendszer betegségei

Az immunrendszer normálistól eltérő működésének következménye immunhiányos állapot, gyakoribbá váló fertőzések, allergia, vagy autoimmun betegség is lehet.


Egy orrspray alkalmas lehet a COVID-19 kezelésére

Pécsi és osztrák kutatók egy jelenleg allergia elleni orrspray hatóanyagát azonosítottak, amely a COVID-19 kezelésében hatékony lehet.


A német kamionok vitték be a vírust?

Olasz kutatók szerint a koronavírus agresszívabb, gyorsabban terjedő törzse Németországból érkező kamionokkal jutott be a lombardiai Bergamo ipari térségébe, ahol eddig a legmagasabb halálozási arányt regisztrálták a világon.


hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop