Magne-B 6 filmtabletta és ivóoldat (magnézium, piridoxin = B 6-vitamin, nátrium-metadiszulfit)

|
Javallat: magnéziumhiány.

Adagolás: felnőtteknek 2-3-szor 2 tabletta, az ivóoldatból felnőtteknek 2-3-szor 1 ampulla, gyermekeknek l ampulla. A filmtablettát étkezés után bőséges folyadékkal ajánlatos bevenni, az ivóoldatot l pohár vízbe öntve étkezés után kell meginni. A Magne-B 6 számos gyógyszer felszívódását gátolja, ezért bevételük között legalább 3 óra különbség legyen.

Mellékhatás: hasi fájdalom, hasmenés jelentkezhet, allergiás reakciók alakulhatnak ki, miután a magnéziumszint emelkedése csökkenti a vérnyomást, lassítja az ingervezetést a szívben, a szívműködést gyengítheti, tehát önkényesen ne szedjünk túl nagy mennyiséget, valamint szedésekor kérjük ki kezelőorvosunk véleményét, aki az ilyenkor szükséges EKG-t és vérnyomásellenőrzést megejtheti. Az ivóampulla szulfittartalma túlérzékenységi reakciót válthat ki.

2006-01-06 02:40:21
|

Véletlen (?!) - Nyári balesetek

A nyár sok örömet nyújthat mindenkinek, de ami az egyik pillanatban még szórakozás, az a másikban már enyhébb, vagy súlyosabb baleset forrása lehet!


Ki nyer ma?

Koronavírus fertőzési versenyeket rendeznek kollégiumi diákok az Egyesült Államok egyik városában, ráadásul nevezési díjat is szednek.


A nyirokcsomó érintettséggel járó betegségekről

Gyakran előforduló eset nyirokcsomó megnagyobbodással járó betegség kapcsán, hogy a páciens a kezelés kezdetén, vagy néhány hónap eltelte után levonja a következtetést saját sorsára vonatkozóan:


A komplex regionális fájdalom szindróma

A komplex regionális fájdalom szindróma az idült fájdalomnak nem gyakori formája, mely általában a felső vagy az alsó végtagot érinti.


Új vérvizsgálat, mely javíthatja a májrák szűrését

Egy új kísérleti vérvizsgálat javíthatja a májrák leggyakoribb formájának szűrési eredményeit az USA Nemzeti Rákkutató Intézetének (NCI) kutatói szerint.


hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop