Magnesium-Diasporal 100, 100 ORANGE szopogató tabletta, 200 granulátum (magnézium-citrát)

|
Javallatok: Kimutatott magnéziumhiány, ha izomtevékenység-zavarokat (lábikra-görcs) idéz elő.

Ellenjavallatok: Súlyos veseműködési zavarok és a szív ingerület-vezetési zavara esetén a Magnesium-Diasporal-t nem szabad alkalmazni.

Adagolás : Szopogató tabletta: Szokásos adagja felnőtteknek naponta 3-szor 1 tabletta Magnesium-Diasporal 100 elszopogatva (megfelel 300 mg magnézium tartalom/nap). Granulátum: Szokásos adagja felnőtteknek naponta 1 tasak tartalmát gyümölcslében, teában vagy vízben feloldva meginni (megfelel 300 mg magnézium tartalom/nap).

Mellékhatások: A kezelés alatt, nagyobb adag esetén lágy széklet, esetleg hasmenés is előfordulhat. Nagyobb adagok mellett, hosszabb kezelés után fáradtságérzet is felléphet. Ilyenkor a kezelést átmenetileg fel kell függeszteni, és azt a tünetek javulása ill. megszűnése után kisebb adagokkal lehet csak folytatni.

2006-01-06 02:41:31
|

Véletlen (?!) - Nyári balesetek

A nyár sok örömet nyújthat mindenkinek, de ami az egyik pillanatban még szórakozás, az a másikban már enyhébb, vagy súlyosabb baleset forrása lehet!


Ki nyer ma?

Koronavírus fertőzési versenyeket rendeznek kollégiumi diákok az Egyesült Államok egyik városában, ráadásul nevezési díjat is szednek.


A nyirokcsomó érintettséggel járó betegségekről

Gyakran előforduló eset nyirokcsomó megnagyobbodással járó betegség kapcsán, hogy a páciens a kezelés kezdetén, vagy néhány hónap eltelte után levonja a következtetést saját sorsára vonatkozóan:


A komplex regionális fájdalom szindróma

A komplex regionális fájdalom szindróma az idült fájdalomnak nem gyakori formája, mely általában a felső vagy az alsó végtagot érinti.


Új vérvizsgálat, mely javíthatja a májrák szűrését

Egy új kísérleti vérvizsgálat javíthatja a májrák leggyakoribb formájának szűrési eredményeit az USA Nemzeti Rákkutató Intézetének (NCI) kutatói szerint.


hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop