Magnevital kapszula (magnézium-oxid, tokoferol = E-vitamin)

|
Javallat: csökkent teljesítmény, izomtevékenység zavara, magnéziumhiány, magnézium- és E-vitaminhiányos állapotok megelőzése és megszüntetése, fokozott szükséglet (terhesség, szoptatás, betegség utáni lábadozás, allergia, időskor), csökkent bevitel (alkoholizmus, felszívódási zavarok esetén), fokozott magnéziumvesztés (hányás, hasmenés esetén), a nők havi vérzésének elmúlta (menopausa) után jelentkező tünetegyüttes kiegészítő kezelése.

Adagolás: szokásos adagja megelőzésre napi 1 kapszula.

Mellékhatás: nagyobb dózisok esetén enyhe hasmenés jelentkezhet, amely az adag csökkentésével megszűnhet.

A Magnevital és egyéb gyógyszerek között legalább 3 óra különbség legyen.

Túladagolás esetén központi idegrendszeri zavarok, fáradtság, izomgyengeség.

Ellenjavallat: veseelégtelenség, kiszáradás, pajzsmirigy-túlműködés, mellékvesekéreg-működési elégtelenség, szívingerület-vezetési zavarok.

2008-08-19 09:05:45
|

Véletlen (?!) - Nyári balesetek

A nyár sok örömet nyújthat mindenkinek, de ami az egyik pillanatban még szórakozás, az a másikban már enyhébb, vagy súlyosabb baleset forrása lehet!


Ki nyer ma?

Koronavírus fertőzési versenyeket rendeznek kollégiumi diákok az Egyesült Államok egyik városában, ráadásul nevezési díjat is szednek.


A nyirokcsomó érintettséggel járó betegségekről

Gyakran előforduló eset nyirokcsomó megnagyobbodással járó betegség kapcsán, hogy a páciens a kezelés kezdetén, vagy néhány hónap eltelte után levonja a következtetést saját sorsára vonatkozóan:


A komplex regionális fájdalom szindróma

A komplex regionális fájdalom szindróma az idült fájdalomnak nem gyakori formája, mely általában a felső vagy az alsó végtagot érinti.


Új vérvizsgálat, mely javíthatja a májrák szűrését

Egy új kísérleti vérvizsgálat javíthatja a májrák leggyakoribb formájának szűrési eredményeit az USA Nemzeti Rákkutató Intézetének (NCI) kutatói szerint.


hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop