Optacid granulált porkeverék (nátrium-hidrogénszulfát, nátrium-dihidrogénfoszfát)

|
Javallat: ez a granulátum a gyomornedv vegyhatását mindig a kívánt szintre állítja be, tehát savtúltengés és savhiány esetén is egyaránt alkalmazható. E tulajdonsága folytán gyomor- és nyombélfekély esetén is megpróbálhatjuk használatát, valamint mind a savhiányos, mind a savtúltengéses hasmenést is szüntetheti.

Adagolás: szükség szerint napi 3-szor 1-2 csapott kávéskanálnyit fél pohár vízben oldva étkezés közben vagy után.

2006-01-06 03:37:04
|

8 milliárd eurós fizetésemelés az egészségügyben Franciaországban

Hét hétig tartó tárgyalások és több tüntetés után hétfő este aláírták Franciaországban a kormány és a szakszervezetek megállapodását, amely évi több mint 8 milliárd euróval (2830 milliárd forint) növeli az egészségügy dolgozóinak járó juttatásokat.


Tiltakoznak az egyetemek az USA-ban

Az amerikai bevándorlási hivatal július elején jelentette be, hogy külföldi diákok az ősztől nem tanulhatnak tovább olyan egyetemeken, amelyeken a koronavírus-járvány miatt csakis online oktatás folyik.


Én még ennyi vérző embert kerékpárversenyen nem láttam

A londoni olimpikon Lovassy Krisztián is szenvedő alanya volt annak a vasárnapi tömeges bukásnak, amely egy amatőr országúti kerékpárversenyen történt Tótvázsony és Balatonszőlős között.


Beutazási korlátozások kedd éjféltől

A fertőzésveszélyes országokból érkezők karanténra számíthatnak, a vörös kategóriás országok állampolgárait be sem engedik a határon.


Pedofilia: agyi elváltozás?

Elváltozás figyelhető meg azoknak a pedofil férfiaknak az agyában, akik elkövetővé válnak - derült ki egy három éven át tartó német kutatásból. A vizsgálat eredményeit a pedofília alapjául szolgáló neurológiai mechanizmusok kutatásával foglalkozó német szervezet, a NeMUP mutatta be Berlinben.


hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop