Tisasen tabletta (szennozid)

|
Javallat: székrekedés esetén, illetve egyszeri erőteljes béltisztításra.

Adagolás: 1-3 tabletta naponta. Egyszeri béltisztításra: 4 tabletta.

Mellékhatás: hasfájás, hasgörcs, igen ritkán májkárosodás.

Ellenjavallat: 12 év alatti életkor, terhesség, szoptatás, bélelzáródás, a bél gyulladásos betegségei, ismeretlen eredetű hasfájás, fokozott víz- és ásványianyag vesztés, fokozott kálium vesztés.

Figyelmeztetés: Legfeljebb 1-2 hétig alkalmazható. Szedése során előfordulhat káliumvesztés, fehérje- és vérvizelés.

2006-01-07 10:51:23
|

Koronavírus körkép 03-31

Világszerte meghaladta a 745 ezret az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma hétfő estére. A COVID-19 járványban eddig 35 307-en vesztették életüket, és 156 841-en gyógyultak meg - tájékoztatott honlapján a Johns Hopkins Egyetem.


EMA- nyugodtan lehet szedni az ACE-gátlókat

Az európai Gyógyszerügynökség nyilatkozatot közölt, melyben azt tanácsolja, hogy azok a betegek, akik angiotensin-converting enzyme (ACE) inhibitors and angiotensin II receptor blockers szednek, folytassák a gyógyszer szedését.


Koronavírus körkép 03-30

Európában és az Egyesült Államokban tovább tombol az új koronavírus-járvány, Spanyolország, Olaszország és Franciaország koronakötvények közös európai kibocsátását sürgeti a válságkezelés költségeinek fedezésére, de ettől Hollandia és Németország mereven elzárkózik.


Három amerikai állam karanténját tervezi Trump UPDATE: Éjszaka lemondta

Karantén alá kerülhet az Egyesült Államok három tagállama - közölte Donald Trump amerikai elnök szombaton, New York állam kormányzója pedig bejelentette, hogy elhalasztják az előválasztást.


Europol: bűnözők, hamis termékek, csalók

A bűnözők gyorsan alkalmazkodnak a koronavírus-járvány okozta válsághoz, módosítják stratégiáikat.


Web Design & Development Prowebshop