Tridin rágótabletta (kalcium-glükonát, kalcium-citrát, glutamin-monofluorofoszfát)

|
Javallat: Elsődleges csontritkulás különböző formái.

Ellenjavallatok: Nem adható gyermekeknek, fejlődésben lévő betegnek, terhesség és szoptatás alatt, veseelégtelenségben, kalcium anyagcserezavarokban, májkárosodás esetén.

Adagolás: Naponta 3-szor 1-2 tablettát kell étkezés közben szétrágni. A kezelést legalább 1 éven keresztül ajánlatos folytatni, mivel a csontszövet felépítése lassú folyamat.

Mellékhatások: Ritkán enyhe gyomor-bél panaszok, ízületi fájdalmak az alsó végtagokban. Túl hosszú, orvosi kontroll nélküli kezelés esetén a fluor felhalmozódhat a szervezetben (fluorózis). A csonttörés veszélye fokozott.

2006-01-07 10:53:41
|

Véletlen (?!) - Nyári balesetek

A nyár sok örömet nyújthat mindenkinek, de ami az egyik pillanatban még szórakozás, az a másikban már enyhébb, vagy súlyosabb baleset forrása lehet!


Ki nyer ma?

Koronavírus fertőzési versenyeket rendeznek kollégiumi diákok az Egyesült Államok egyik városában, ráadásul nevezési díjat is szednek.


A nyirokcsomó érintettséggel járó betegségekről

Gyakran előforduló eset nyirokcsomó megnagyobbodással járó betegség kapcsán, hogy a páciens a kezelés kezdetén, vagy néhány hónap eltelte után levonja a következtetést saját sorsára vonatkozóan:


A komplex regionális fájdalom szindróma

A komplex regionális fájdalom szindróma az idült fájdalomnak nem gyakori formája, mely általában a felső vagy az alsó végtagot érinti.


Új vérvizsgálat, mely javíthatja a májrák szűrését

Egy új kísérleti vérvizsgálat javíthatja a májrák leggyakoribb formájának szűrési eredményeit az USA Nemzeti Rákkutató Intézetének (NCI) kutatói szerint.


hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop