Tromcardin Forte bélben oldódó filmtabletta (kálium-hidrogén-aszpartát, magnézium-hidrogén-aszpartát)

|
Javallatok: Krónikus szívbetegségek (szívelégtelenség, szívinfarktus utáni állapot), szívritmuszavarok - elsősorban kamrai szívritmuszavarok - kiegészítő kezelése. Digitálisz terápia kiegészítése.

Ellenjavallatok: Túlérzékenység a készítmény bármely alkotórészével szemben. Súlyos veseműködési zavar. Magas kálium és magnéziumszint. A szív ingervezetésének zavara. Addison kór. Kiszáradás.

Adagolás: Szokásos adagja felnőtteknek napi 3-szor 1 tabletta, mely szükség esetén legfeljebb napi 3-szor 2 tablettára emelhető. A tablettákat étkezéskor vagy étkezés után folyadékkal kell bevenni.

Mellékhatások: Nagy adag bevétele után gyakori székelés jelentkezhet.

2006-01-07 10:57:20
|

Véletlen (?!) - Nyári balesetek

A nyár sok örömet nyújthat mindenkinek, de ami az egyik pillanatban még szórakozás, az a másikban már enyhébb, vagy súlyosabb baleset forrása lehet!


Ki nyer ma?

Koronavírus fertőzési versenyeket rendeznek kollégiumi diákok az Egyesült Államok egyik városában, ráadásul nevezési díjat is szednek.


A nyirokcsomó érintettséggel járó betegségekről

Gyakran előforduló eset nyirokcsomó megnagyobbodással járó betegség kapcsán, hogy a páciens a kezelés kezdetén, vagy néhány hónap eltelte után levonja a következtetést saját sorsára vonatkozóan:


A komplex regionális fájdalom szindróma

A komplex regionális fájdalom szindróma az idült fájdalomnak nem gyakori formája, mely általában a felső vagy az alsó végtagot érinti.


Új vérvizsgálat, mely javíthatja a májrák szűrését

Egy új kísérleti vérvizsgálat javíthatja a májrák leggyakoribb formájának szűrési eredményeit az USA Nemzeti Rákkutató Intézetének (NCI) kutatói szerint.


hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop