Valeriana composita drazsé (extractum Valerianae siccum = szárított macskagyökér-kivonat)

|
Javallat: vegetatív idegrendszeri és ideges panaszokat, továbbá idegességen alapuló elalvászavart is jól szüntet.

Adagolás: altatónak lefekvés előtt fél órával 2 - 4 drazsé, nyugtatónak naponta 3x1 drazsé. Figyelmeztetés: Hatása alatt gépkocsit vezetni, magasban vagy veszélyes munkahelyen dolgozni csak fokozott óvatossággal szabad. Alkoholt fogyasztani tilos!

2006-01-07 11:51:37
|

Három biztató oltóanyag-kísérlet is zajlik

Három olyan koronavírus elleni oltóanyag-kísérlet is zajlik a világban, amelynek biztatók az eredményei - mondta a Szent László Kórház infektológus főorvosa a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szombati online sajtótájékoztatóján.


Hidroxiklorokin: új ismeretek

Az amerikai sajtó pénteken nagy teret szentelt annak a The Lancet című orvosi folyóiratban megjelent tanulmánynak, amely szerint a hidroxiklorokin nevű szernek nincsenek kedvező hatásai a Covid-19-ben szenvedők kezelésénél.


Orosz vektorvakcinát ígérnek július végére

Kipróbáltak magukon egy vektorvakcinát az orosz kutatóintézet, a NICEM munkatársai, mely mellékhatások nélkül alakított ki immunitást.


Húsz perces gyorsteszt

Húsz perc alatt eredményt mutató, laboratóriumi vizsgálatot nem igénylő koronavírusteszt próbája kezdődött csütörtökön Nagy-Britanniában.


Koronavírus körkép 05-21

Százhatezer új koronavírus-fertőzöttet jelentettek világszerte az elmúlt 24 órában, a legtöbbet egyetlen nap alatt - közölte az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerdán, aggodalmát fejezve ki a szegény országok miatt, miközben a gazdag országok már kifelé haladnak a karanténból.


Web Design & Development Prowebshop