Több városban is felavatták a BENU Hálózathoz tartozó új gyógyszertárakat. A patikákat úgy alakították ki, hogy a vásárlók a széles kínálatból kedvükre válogathassanak a sor feltartása nélkül. ">

Átalakultak a BENU gyógyszertárak

Több városban is felavatták a BENU Hálózathoz tartozó új gyógyszertárakat. A patikákat úgy alakították ki, hogy a vásárlók a széles kínálatból kedvükre válogathassanak a sor feltartása nélkül.

BENU, gyógyszertár, patika | InforMed Hírek12   InforMed

A szabadpolcos elrendezésnek köszönhetően a betérők megnézhetik, kézbe vehetik a gyógyhatású készítményeket, a táplálék kiegészítőket, a szépség- és bőrápolási cikkeket, és összevethetik áraikat.

Az egyes készítmények kategóriák szerint kerülnek a polcokra, aminek köszönhetően a kínálat könnyedén áttekinthető.

A BENU szakemberei a megnyitó alkalmából egészségvédő programokkal, valamint tanácsadással várták a látogatókat. A gyógyszerészek segítséget nyújtottak a dohányzásról való leszokásban, személyre szabott fogyókúra tanácsadással várták az érdeklődőket, valamint vitamin-, folyadék- és ásványi anyag bevitellel kapcsolatos tippeket adtak a látogatóknak.

Pécskő Gyógyszertár - Salgótarján, Fő tér

„A város lakói vegyes érzelmekkel fogadták az patikaterünket. Vannak, akik elsőre hiányolták a megszokott, régi, családias hangulatot, a megszokott szisztémát. Sokakat rögtön lenyűgözött a letisztult, modern belső és a termékek közötti nézelődési lehetőség. De volt, aki meglepődött és drogériához hasonlította az új kialakításunkat.

A megszokott kiszolgálás, kedvesség mindenkit meggyőz arról, hogy csak az arculat változott, a családias és szakértelemmel párosuló megszokott szolgáltatás nem!” Mesélte dr. Kerekesné Dr. Radócz Anikó, a gyógyszertár fiatal vezetője.

Besztercei Gyógyszertár - Salgótarján, Beszterce tér

A gyógyszerész hivatás anyáról fiúra száll a Kerekes családban, hisz Kerekesné dr. Vörös Erzsébet majd 16 éven át vezette a Pécskő Gyógyszertárat, s fia, dr. Kerekes Péter immáron 3 éve a Besztercei Gyógyszertár vezetője.

„A besztercei Gyógyszertár a rendelőintézet épületegyüttesében található, így természetesen a vények kiváltása okán betérnek a lakosok.
Az átalakítás legfőbb célja a családias, szabad légkör és belső tér kialakítása volt, ahova az egészségmegőrzés, a betegségek kialakulásának megelőzése céljából igyekszünk becsábítani a városrész lakóit, és tanácsainkkal segíteni számukra a termékek közötti eligazodásban.” Mondta dr. Kerekes Péter.

Erzsébet Gyógyszertár Gyöngyös, Kossuth Lajos utca

„Nagy feladatot és felelősséget hárít ránk az új arculat és az új értékesítési lehetőség, melynek igyekszünk megfelelni és idecsábítani a lakosokat.” Emelte ki dr. Megyeri Judit, az Erzsébet Gyógyszertár vezetője.

„Patikáink modernizálását 2012-ben kezdtük el. A mai megnyitó eseménnyel adtuk át a 46., 47.és 48. megújult BENU Gyógyszertárat Magyarországon. A korszerű és modern szemlélet mellett nagy hangsúlyt fektetünk a betegekkel való közvetlen kapcsolat kialakítására és a személyes hangvételre is.

Modernizált patikáinkban, így ebben a megújult BENU Gyógyszertárban is olyan környezetet alakítottunk ki, amely segíti a betegekkel való kommunikációt, tanácsadást” – mondta dr. Zlinszky János, a hazai BENU Gyógyszertár Hálózatot összefogó PHARMANOVA ZRT. igazgatósági tagja.

A BENU-RÓL

Magyarországon jelenleg 126 BENU Gyógyszertár található. A BENU név és arculat először Hollandiában jelent meg, Magyarországon a BENU márka bevezetésére 2012-ben került sor. A BENU brand bevezetése a magyar gyógyszertári piac meghatározó szereplőjéhez a PHARMANOVA cégcsoporthoz kötődik.

A BENU egységes modern megjelenése és kialakítása mellett saját márkás termékeket is kínál vásárlói számára. A cégcsoport országszerte 1100 alkalmazottat foglalkoztat, 2012-ben és 2013-ban 40 gyógyszertárat újított fel. A modernizálás 2014-ben is folytatódik, további 30 BENU Gyógyszertár megnyitásával. A BENU Gyógyszertárak működését meghatározó két legfontosabb érték az ember és az egészség.

További információ: http://benu.hu

| BENU, gyógyszertár, patika
2019-11-04 20:24:49
hírdetés
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop