Kaáli professzor aranydiplomás

Ünnepélyes keretek között pénteken a Szegedi Tudományegyetemen aranyoklevelet kapott Dr. Kaáli Nagy Géza, "50 éven át kifejtett értékes szakmai tevékenységének elismeréseként.

Kaáli professzor, arany diploma, IVF | InforMed Hírek15   InforMed | Sándor, K.

Kaáli doktor friss diplomájával a kezében az Amerikai Egyesült Államokba emigrált, és szülészet-nőgyógyászatból szerzett szakvizsgát a Cornell Egyetemen. Tudományos, oktatói és klinikai munkásságának elismeréseként 2002-ben professzori kinevezésben részesült az Albert Einstein Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján. Nevéhez 11 világszabadalom fűződik. 2005-ben George Washington díjjal tüntették ki.

A rendszerváltás után Kaáli professzor megalapította a lombikbébi kezeléseket végző Kaáli Intézetet Budapesten. A lombikbébi program országos hálózattá fejlesztéséért, a nemzetközi szinten is elismert működtetéséért, a gyermektelen magyar párok szolgálatáért és a magyar demográfiai helyzet javítása érdekében tett sokoldalú erőfeszítéseiért több rangos állami, egyetemi és alapítványi kitüntetést vehetett át az elmúlt években.

Kaáli professzor intézeteinek köszönhetően ma 30 ezer gyermekkel több él hazánkban.

A közismert és közszeretetnek örvendő szakember így nyilatkozott: "Soha nem hittem volna, hogy szeretett hazám legsúlyosabb demográfiai krízise alatt egy kisvárosnyi gyermek születésével írhatom be nevemet történelmünkbe."

OS/MTI
| Kaáli professzor, arany diploma, IVF
2018-11-28 15:52:11
hírdetés
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop