Elixirium thymi compositum (Összetett kakukkfű elixír - köhögéscsillapító, köptető)

|
Javallat: A légutak váladékképződéssel járó gyulladásos folyamatainak kezelésére.

Adagolás: Naponta 3-szor 10 ml-t bevenni.

Ellenjavallat: Alkalmazása tilos bélgyulladás és szívelégtelenség esetén.

Figyelmeztetés: Terhességben és szoptatás alatt csak orvosi javaslatra alkalmazható. Az anyatejbe átjutó brómsó a szoptatott csecsemőben aluszékonyságot, bőr aknét okozhat

56 g szacharózt tartalmaz.

2004-05-21 19:30:50
|

Az oltási regisztráció eltörlését javasolja az ellenzék

Ellenzéki pártok és a főpolgármester is azt javasolja a kormánynak, hogy törölje el a koronavírus elleni oltásokra szóló regisztrációt a lakosság minél gyorsabb és szélesebb körű beoltása érdekében.


A Johnson and Johnson vakcináját is vizsgálja az EMA

Az EMA kiemelte: mostanáig mindössze négy alkalommal jelentettek tromboembóliás eseményeket azoknál, akiket a Janssen (Johnson and Johnson leányvállalata) vakcinájával beoltottak.


A kormány pontosítsa a védettségi igazolványban szereplő információkat!

A Párbeszéd határozati javaslatban követeli, hogy a kormány módosítsa a védettségi igazolványokkal kapcsolatos szabályokat annak érdekében, hogy azon a védettség szempontjából kulcsfontosságú információk is szerepeljenek, illetve hogy csak olyanok kaphassák meg a kártyát, akik igazoltan védettek a koronavírussal szemben.


Koronavírus, várandósság, szülés

Nem fertőződnek könnyebben a kismamák, mint mások koronavírussal, viszont állapotuk gyakrabban válik súlyossá. Hogyan védekezzünk? Mit teher, ha elkapta a vírust?


Az USA-nak nincs szüksége az AstraZeneca vakcinára

Az Egyesült Államoknak nincs szüksége az AstraZeneca/Oxfordi Egyetem vakcinára - mondta szerdán a CNN-en Anthony Fauci, az elnök járványügyi főtanácsadója.


hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop