Cellulitiszmasszázs és torna

A cellulitisz kezelésének alappilléreit kompletten foglalja magába.

|
Kézi masszázs

A főleg vér- és nyirokkeringést aktivizáló kézi masszázs során javul a cellulitiszes területek salakanyag eltávolítása és kiürül a pangó szövetnedv.

Gépi masszázs

A géppel végzett cellulitiszkezelés az egyik leghatásosabb módja a narancsbőr megelőzésének, megszüntetésének. Speciális fejek használatával a test bármely területén található cellulitiszes bőr elérhető, kezelhető.

Torna

A tornagyakorlatok elsősorban a zsírraktárak lebontását serkentik, továbbá erősítik a kényes zónákban a legyengült izmokat.

Ultrahang a narancsbőr kezeléséhez

Hatására az erek kitágulnak, az anyagcsere megélénkül, a nyirokkeringés felgyorsul és a gyulladás mérséklődik. Segítségével könnyebben bejutnak a kozmetikumok és gyógynövénykészítmények hatóanyagai a bőrbe.

Interferenciaáramos kezelés

Élénkíti a sejtanyagcserét, fokozza a zsírsejtszétesést, azaz a helyi zsírbontást, elősegíti a szövetek regenerálódását és mérsékli a fájdalmat.

Kinek ajánljuk?

Cellulitisszel küzdő vendégeink szépítő kezelésére. A komplex (kézi és gépi) narancsbőr kezelés kiegészítve az orvos által javasolt alaktalanító módszerekkel, diétákkal, új perspektívákat nyit a cellulitterápiában.
|
2004-02-06 00:30:45
hírdetés
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop